Mimmi Johansson

2012-02-29
09:27:44

Feeling better
Min hals mår lite bättre nu, och jag har bestämt mig för att det ska gå bort helt. Nu. Om ett tag kommer Micci och hämtar mig, sen drar vi till klinten och håller oss där till på fredag, underbart!


2012-02-28
22:25:44

Bitches in tha hood
Hehehehe. Ska från och med imorgon spendera några dagar med min underbara vän Michaela i klinten, jag längtar som tusan. Blö det är typ kallt i mitt vardagsrum.
Upptäckte för en stund sen att paranormal activity 2 går på tv nu, det är den enda av de tre jag inte har sett. Men jag vågar inte riktigt se den ensam och just nu. Utanför fönstret trycker mörkret, och lite av det mörkret tar sig in och lyckas hålla sig runt mig, och jag gillar inte riktigt det man inte ser.
Jag ska nog ta och göra mig i ordning för en dejt med John Blund nu, jag ska ju upp tidigt imorgon. Puss och kram, ät inte en skum banan.

2012-02-28
18:42:38

Where the freaks are comin' 'round
Äntligen hemma! Har varit otroligt kul att spendera några dagar med min absolut bästa vän, men det är då gode skönt att komma hem igen måste jag säga. Var med henne på skolan idag och igår, haha alla blickar man fått, shit! Men vad kan man förvänta sig om man är och inkräktar på en annan skola? ;) Haha, är i alla fall glad att jag har avklarat den 4,5 timmar långa bussresan hem från Umeå!

Ska snart klä på mig nå andra kläder och sen fara iväg och kolla på träningen, måste käka lite antiinflammatoriskt för överansträngningen i mitt knä vägrar gå bort, och det ska nog vara bra till imorgon då jag och Micci drar till Klinten och bor hos Åsa i några dagar. Så sjukt kul det kommer att bli! Puss och kram, ha det bra!

2012-02-25
15:29:48

Umeåååååååååååååååå
Hejhej, hade en underbar fredagkväll och lördagförmiddag med ett härligt KU-gäng. Chillar nu hos mormor i någon timma innan mitt tåg går mot Umeå och min älskade vän Fanny, det är sjukt så jag saknat den bruden. Puss


2012-02-24
15:23:29

fara och flacka, ftw!
Hejhej tänkte bara lite snabbt sådär säga att jag kommer inte att kunna blogga så värst flitigt det här lovet, men ni kan ju kika in nån gång då och då och få en liten överraskning!

2012-02-23
22:03:29

Sleep with one eye open
Ska ta och lägga mig nu tror jag, huvudet håller på att sprängas av dunkningarna och halsen gör ont som jag vet inte vad. Så jag går och lägger mig nu och hoppas på att det blir bättre till imorgon, sov gott alla fina, puss!

2012-02-23
18:19:41

Hur man än lägger ihop det, får man bara en miljon idioter
Yooooooooooo broooooooooo. Tänkte bara meddela att jag har sjukt tråkigt och har ett litet dilemma, HoN eller the simslir?

well, well vi får se vad det blir, men pussochkram, klappa en gam!

2012-02-23
10:35:03

Spanskaaaa
Har spanskalektion, våran lärare är för tillfället aschill, bara så att alla vet.

2012-02-22
21:30:30

Jackass 3D
HAHAHHAH sitter med syster och ser jackass, fy så sjuka dom i gänget är! Fy tusan, ahhahahha, jag är helt speechless.


2012-02-22
07:38:16

Off to school
Färgen har typ gått ur när jag sov. Buhu


2012-02-21
21:57:27

Färdigt!
Haha, tredje gången gillt! Har nu vinröda toppar, med tanke på att jag har "så mörkt" hår så är det svårt att få det bra om man inte bleker det före. Bilderna blev inte riktigt som det ser ut i verkligheten menmen, det är helt ok ändå.

2012-02-21
18:42:42

Dip dye in progress

Okej, det är ju inte direkt äkta, provar bara med karamellfärg och kollar om det blir något, framförallt hur det blir i så fall!

2012-02-19
02:45:34

young, wild and free
Värsta mysiga underbara kvällen med fint folk, puss på er! Ska väl ta och gå och sov typ nu, har inget vettigare för mig, pussnatt!

2012-02-18
15:11:42

Jag är riiiiik
Haha kom just på en sak, för en gångs skull i mitt liv har jag rätt mycket pengar. Det känns typ bra, men tanken på att jag kommer att spendera det mesta om mindre än tre veckor känns ju inte riktigt lika lockande...


2012-02-18
08:54:42

Sail
Ska slänga i mig nå frukost och fixa det sista innan jag drar iväg till träffis för att tjäna mig lite pengar. Senare idag blir det även att fira fina Jennifer som fyller år på tisdaaaag
Tralala en ljus skitbild är allt ni får nöja er med idag, puuuuuss

2012-02-17
16:44:10

Däckad
Heyyheyy, bered dig på ett låååångt inlägg...

Hm, igår skrev jag inget för jag hann bara se ett halvt avsnitt sons of anarchy innan jag somnade vid halv fem och vaknade typ inte förrän när väckarklockan ringde klockan halv 7 imorse. Att jag sov så länge berodde nog på hjärnskakningen jag fick efter träningen i onsdags...
Igår så kom jag som sagt bara hem från skolan innnan jag somnade och sov till idag. Idag har det varit en helt chill dag på skolan, sen så var jag med fina Elvira J på stan och hittade en present till Jejje. Elvira tog bussen hem till sig och jag åkte hem med papi.
Snart ska jag ta bussen in till stan igen och gå och käka middag innan vi drar till KU, ha en bra fredag alla fina!
Av Elvira L
Sen senaste gången jag fotade med Elviraa

2012-02-15
13:41:32

På skolaan
Igår så steg jag upp, sprang runt som en tok och letade det jag skulle ha på mig till isvaksbadet, sen så tröck jag en macka sen var det bara att ta en racepromenad till bussen. Sen var det att bada isvak, och det var faktiskt riktigt roligt, de som inte gjorde det har verkligen missat något!

Sen så var det bara bild sen fick vi gå hem.

Jag åkte hem, chillade, pluggade lite och såg Sons Of Anarchy, svullade utav fasiken. Käkade gomiddag med familjen och mormor, käkade jättegod efterätt som mamma bakat.

Far iväg på träning och fick veta där att det var träningsmatch mot killarna. Det var faktiskt riktigt roligt! Vi höll ledningen ganska länge, men tillslut tappade vi och jag tror att slutresultatet blev 2-5 eller något sånt. Var ändå en riktigt rolig träning!

Nu har jag precis blivit klar med mitt fördjupningsarbete i No, fy så skönt!

Ha en resterande bra dag, puss och kram!

2012-02-13
22:11:34

mimmijoohansson.tumblr.com
Har sovmorgon till klockan tio imorgon, ska ta och kolla upp busstiderna och se om jag kan ta någon lite senare buss än vanligt, så jag slipper kliva upp klockan halv sju för att sen ta bussen tjugo i åtta och efter det sitta på skolan från åtta till tio.
Mina ögonlock håller på att falla ihop, ska väl ta och sova om en liten stund, försöka ta igen den sömnen jag förlorade i helgen, tack och hej, leverpastej!
Har sovmorgon till klockan tio imorgon, ska ta och kolla upp busstiderna och se om jag kan ta någon lite senare buss än vanligt, så jag slipper kliva upp klockan halv sju för att sen ta bussen tjugo i åtta och efter det sitta på skolan från åtta till tio.
Mina ögonlock håller på att falla ihop, ska väl ta och sova om en liten stund, försöka ta igen den sömnen jag förlorade i helgen, tack och hej, leverpastej!

2012-02-13
18:18:57

Heartbeats
Ångesten lade sig över mig som ett täcke och nu ligger den och värker i min bröstkorg, den härliga känslan av att ha gjort nytta har runnit av mig, blä. Stressen gör mig tokig, jag ska ta fram gitarren och koppla av en stund. Koppla bort världen för en minut.

2012-02-13
17:49:38

Duktig flicka!
Har precis blivit klar med plugg, städning, vikning av tvätt, byte av sängklader. Ska ta och ringa Lina och höra vad vi ska hitta på.

I lördags efter det jag hade bloggat gick jag till stallet och red med Elina, snacka om att jag har saknat ridningen och allt som har med stallet att göra, måste försöka hitta mer tid till det! Sen så for jag hem och racerduschade, slängde ihop slalomgrejer och drog hem till Cejas. Jag och Sosso sov över där, sen igår drog vi till klinten. Älskade slalom! När jag kom hem var det bara att snabbt göra sig i ordning för att sen dra iväg på konfaledarutbildning.
Jag har haft en underbar helg denhär helgen, jag hoppas på en minst lika bra nästa helg också!
Puss och kram!

2012-02-11
16:23:57

Baka, baka, baka, gör jag något annat än att baka?
Haha åh, jag bakar igen, men den här gången är det till ikväll då vi ska ha familjemys. Jag är lite orolig för aatt jag råkade göra ett litet misstag, men jag tror nog att det fixar sig.

Det blev inte att vara med Elvira L idag, för hon kände sig fortfarande inte riktigt frisk. Istället drog jag, mami, storasyster och mormor till luleå en sväng. Där letade jag efter ett par nya innebandyskor, mina är trasiga *snyft* men dessvärre hittade jag inte den sortens sko jag ville ha. Sen skulle jag fixa en trasig datormus som jag köpt på MediaMarkt, jag väntade i en timme och hjälpen jag fick var ett gummiband....

2012-02-11
00:35:53

Hej, jag heter Mimmi och bor i skogen, när jag kom hem stod det ett rådjur som tänkte äta upp mig utanför min dörr...
Hahhahah ska ta och runda av efter en minst sagt händelserik dag om en liten stund, så man är utvilad då man ska vara med Elvira L och bli fotad.

Dagen idag: skola, ledarskapslektion ute i snön, blåmärken, nya pjäxor, chilla, slänga ihop träningsgrejs, träning, KU, hem, nästan bli uppkäkad av ett rådjur.....
Haha nädå, men när jag och pontus kom med bilen till min uppfart så precis när jag tänkte kliva ur bilen ser jag att det dtår ett rådjur framför dörren. Det sprang iväg, men jag var ändå så skraj så Pontus fick följa mig till dörren. HAha vad patetiskt mörkrädd jag är ibland...
Jag måste bara säga att jag är överlycklig över slalompjäxorna jag fick idag. Så extremt fina och sköna!
Tack mami och papi!

2012-02-09
22:37:52

Fullt upp
Har idag haft en massa saker för mig, bland annat nationella som känns rätt bra faktiskt, sen var det en flummdag resten av skoldagen, sen drog jag med hem till Mikka, sen så for jag hem, gjorde lite nytta, for på möte med fotbollen, sen var det 20års-kalas grattisgrattis Elina! Skan nu byta sängkläder sen ska vi se om jag lyckas ta och somna, godnatt alla fina, puss.
Bara för att jag inte alls känner mig sådär värst glad och inte känner för att lägga ut en likadan bild som igår så, grattis här är en flummbild, bjussar på den!

2012-02-09
22:25:45

BILDER KLASSTRÖJAN
Haha kul att jag upptäckte nu att det är damm över hela tröjan på första bilden....
Hehe sen ser man hålet i min garderob på första bilden också (a)

2012-02-08
22:28:38

Mosad!
Åh, en rejält sliten tjej säger nu godnatt med ett leende på läpparna. Vi krossade STIL med 7-3, känns ganska bra med tanke på att dom är ett rent div2-lag. Taggad inför nationella i tre timmar imorgon? Njä, typ inte ett dugg... Men jag tror att det löser sig, det brukar det göra.

Wish me luck!



2012-02-08
17:38:32

Gymnasieval, check!
Glömde säga att mitt gymnasieval är nu inskickat, blev estet musik här i boden, har dock inget andrahandsval, men jag tror stenhårt på att jag kommer in, och vi lär ju se. Känns skönt att ha valet avklarat!

2012-02-08
17:31:26

KLASSTRÖÖÖÖÖJAAAAAAN
Hej, igår skulle jag varit med Mikka, men hade så mycket att göra så det blev inte. Sen var det träning och spelarmöte.
Idag har jag suttit i elevfiket med Josse, och Snuffy kom och hjälpte till lite i slutet när josse var borta. VI slog rekordet igen tror jag, 867kr. Katshing! Klasströjan kom idag! Kommer nog upp en bild på den snart. Sen snart är det bara att göra sig i ordning för match mot STIL, är nästan lite nervös, och har ingen aning om varför.
Bjuder på en bild som är SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR söt... *HOSTHOSTHOST*

2012-02-06
22:32:13

Sov sött
Kopplar bort allt, slår igång ett avsnitt Nikita, sen efter det är det sova som en prinsessa och Nationella som gäller!

2012-02-06
22:15:50

Älskade snorunge <3
Haha åh, min lilla pussgurka saknar henne så jag vet inte vad, kolla in på hennes blogg med såååå sjukt fint namn, haha åååh, älskar hennes otroliga humor
FET-J*VLA-LÄNK

2012-02-06
21:19:52

Hello, hello, anybody out there?...
Har varit med fina Lina en sväng idag, haha älskar bilderna, hahhahahhahahahhahhahahhahhahahahhahahahahhahahhahahahah åh, jag dööör. Har bakat och även lyckats ta sönder garegadörren, alltså vad är det med mig och dörrar?
Imorgon blir det att baka mer, vara med Mikka, nationellt prov, träning och spelarmöte. Fullt upp alltså.
Ska ta och vika lite tvätt, sen ska jag gå och lägga mig. Puss och kram!
hahahhaha älskar att vi alltid är så söta och seriösa, älskar dig min vän <3

2012-02-05
22:21:52

DM
Hejhej, igår for jag med lina på stan en ganska lång sväng, fikade, och myste på i denna kyla. Sen idag har jag varit på arenan hela dagen och jobbat och kollat på matcherna som spelats. Skoj, skoj. Ska nog ta och gå och lägga mig nu, så att jag för en gångs skull är utvilad när jag vaknar. Så nu tar jag och stänger av datorn och säger godnatt för kvällen, natti!

2012-02-04
11:07:33

Långt
Hej alla glada! OCh alla er som inte är glada också för den delen. Hihi. JAg säger bara att jag ska inte klaga på de 37 minusgraderna utanför mitt fönster, för de tog med sig solen. Solen är härlig när den kommer och tränger igenom det deprimerande mörkret med lite solsken.

Idag känner jag mig på betydligt gladare än igårkväll, solen skiner, jag har roliga planer med en fin tjej framför mig idag, så jag betämde mig för att ha en bra inställning redan från början.
Igår så var jag på skolan, en helt okej chilldag. Alltså jag tror att jag har börjat gilla skolan igen, jag tyckte till och med att spanskan var rolig! Haha det har nog inte hänt sen i sjuan. Sen så efter skolan, så for jag hem, pluggade, chillade och så skule jag egentligen på träningen, men jag hann inte. Så jag åkte på KU och det var en härligt underbar lite annorlunda kväll, efter det pluggade jag lite och såg Nikita. Men nu ska jag äta färdigt och sen höra av mig till Lina, vi hörs! puss!

2012-02-04
01:18:08

Did you get sick of the shame?
Har haft en toppendag fram till efter ku, då gick väl allt åt ett annat håll än bra.

Och med ett försenat skolarbete och en trasig garderob senare säger jag godnatt för denna dag. Skriver mer imorgon. Då kanske jag är på bättre humör så jag kan berätta om den underbara dag jag haft, puss moch kram

2012-02-02
22:51:24

Egoboost
Bra inlägg av en stark och fin tjej. Läs HÄR

Har pluggat med Elvira J och planerat ledarskaplektionen, ja det har jag redan sagt en gång, och jag tycker nästan lite synd om våran klass vet att våran klass kommer att tycka att våra lektion var den roligaste idrott dom haft! Hehe, det är nog i alla fall inte riktigt lika jobbigt som förra året, då dödade vi dom nästan, mwoahahhaha.

2012-02-02
19:14:10

When the planets collide
Varför låter allt så mycket bättre när det är på engelska?

Dagen idag har varit helt ok, haft en halvchill dag på skolan, sen följde Elvira J mig hem och så gjorde vi idrottsplaneringen till nästa fredag då vi har våran ledarskapslektion. Nu chillar jag bara, men ska plugga lite matt, NO, SO osv sen. Hade tänkt fara och träna lite fotboll, men det blev inte för jag har plugg att göra. Så det får bli en annan gång!
Imorgon är det fredag,vilket betyder en vecka mindre kvar av nian. Har inte förrän nu insett hur mycket jag kommer att sakna min klass. Jag har bara koncentrerat mig på hur bra och kul det kommer bli att börja gymnasiet. Jag längtar!

2012-02-01
22:25:16

Och jag går dagar i tröjan du hatar
Hemma från träningen, ja men dagen idag: Var på skolan, hade uppvisning i musiken, gick väl lite sisådär från mitt håll, men i helhet var vi nog ganska bra. Sen har lektionerna flytit på, var någon föreläsning om risker i aulan, sen efter skolan gick jsg med Lina in till stan och vi chillade järnet innan vi åkte hem med pappa. När jag kom hem pluggade jag och chillade innan det var dags för träning.
Anna som fyllt år bjussade på fruktsallad, glass och maränger, gode gott!

2012-02-01
18:22:16

Every time that you lose it sing it for the world
Hejhej, ska fixa mig inför träning om en stund, skriver mer om dagen som varit ikvääl!