Mimmi Johansson

2011-12-31
17:08:07

En andra chans
Föräldrarna, lillasyster och storasysters sambo drog iväg till stan och kollade på raketerna. Storasyster och jag stannar hemma i värmen.
Det kryper under skinnet på mig, för det finns så mycket jag skulle vilja göra, säga, se, höra innan de sista timmarna av året 2011 är slut. Ibland är det nästan lite sorgligt det där med avslut. Men med ett avslutat kapitel kommer en ny början, nya chanser.
Mitt liv kretsar ganska mycket runt nuet. Så mycket som måste hända på en och samma gång. Lära sej spela nya instrument, lära sig rida, träna hårdare, hitta fler kompisar, men samtidigt ha lika bra kontakt med dom "äldre" kompisarna o.s.v. Alltid tonvis med saker man ska göra. Inte en lugn stund.
Men det man inte tänker på är att man har ett helt liv på sig att göra alla dessa saker.
Men vad vet man, livet kan ta slut imorgon. Bara för det ska man inte sluta leva. Man ska göra sitt bästa, men ändå måste man ta sig tid att andas och vila, ta reda på vem man är. För livet kan lika gärna pågå i 100 år till.
Ett avslut, en ny början. Hejdå 2011, välkommen 2012.

2011-12-31
16:46:30

Happy new year
Heyy, skrev inget igår, men det enda som gicka att göra med internet var att använda skype. Hade då i alla fall en underbardag, med det underbara länslaget, lite mindre rolig eftermiddag på coop där jag stod och packade varor. Sen avslutades dagen med att prata med några härliga pojkar. Idag har jga typ chillat järnet nästan. Fick en ganska brutal väckning av en galen storasyster som dundrade in i mitt rum och började skaka mig, ropa åt mig och hoppa runt i min säng. Hihih älskar mina syskon. Har bara chillat och knasat på idag, som alltid när det gäller oss tre Johansson-ungar.
pussssss

2011-12-29
17:29:37

Träning, match imorgon
Har varit på stan och knasat runt med en underbar brud vid namn Michaela. Hittade lite småtjafs på rean. Ska på träning senare. Imorgon blir det match med länslaget, mot mitt eget lag. Det kommer nog att bli skoj.

2011-12-29
11:14:13

Underbar
Hello, hello
anybody out there?
'cause I don't hear a sound
alone, alone
I don't really know where the world is but I miss it now

I'm out on the edge and I'm screaming my name
like a fool at the top of my lungs
sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright
but it's never enough
cause my echo, echo
is the only voice coming back
my shadow, shadow
is the only friend that I have

listen, listen
I would take a whisper if
that's all you have to give
but it isn't, isn't
you could come and save me
try to chase it crazy right out of my head

I'm out on the edge and I'm screaming my name
like a fool at the top of my lungs
sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright
but it's never enough
cause my echo, echo
is the only voice coming back
my shadow, shadow
is the only friend that I have

I don't wanna be down and
I just wanna feel alive and
get to see your face again but 'til then
Just my echo, my shadow
youre my only friend

I'm out on the edge and I'm screaming my name
like a fool at the top of my lungs
sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright
but it's never enough
cause my echo, echo
oh my shadow, shadow

Hello, hello
anybody out there?


2011-12-29
10:25:03

Morsning!
HAHHAHHAHAHAHAHA dom bjuder jag på!

2011-12-29
03:15:06

Natthumor på hög nivå
HAHHAHAH UNDERBART

2011-12-29
01:48:14

Nikita
Har inget bättre för mig, så jag börjar se denna underbara serien igen:

2011-12-28
19:00:24

Hemma igen.
Köpte inget i luleå, jag och mamma gick nbara runt och kollade. Vi kikade lite på Amanda Fondell och Moa Lignell, men vi drog ganska fort, det var så otroligt trångt, och vi klarade oss utan deas sång. Det enda nya kjag kom hem med var en datormus, jag var och bytte den jag fått av mormor till en trådlös.
Ska snart gå och göra mig i ordning inför träning. Hoppas att vi får någon tränare idag.... Imorgon ska jag på stan en sväng med min fina Micci.

2011-12-28
13:04:33

Iskallt
Det var asskoj på bowlinfgen igår, och jag vann! hihi, med nästan 80 poäng! Hehe. Sen var det träning. Och våra tränare hade glömt att säga att vi inte hade träning, så vi var ett gäng som kom dit i alla fall. Vi hade träning på egen hand och det gick asbra, och det var superkul. En söt följde mig hem och sov här. Sen åkte hon imorse, och sen så har jag lirat en stund. Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen drar jag och mami mot Luleyo, puss och kraaam!

2011-12-27
12:59:40

Purple nails
Hejhej! Blev aldrig att skriva igår. Men hade i alla fall supertrevligt hos farmor och farfar. Såg på skönheten och odjuret, åt god mat, snackade, myste. Och när vi skulle fara hem så hittade vi några underbara väskor i farmors garderob. Som jag och Kajsa fick! Jag säger då, att när jag ska någonstans vill jag ha typ tre väskor med mig för att dom är så snygga! ^^
Ska och bowla med Nisse sen idag. Åh, just det, jag har för en gångs skull orkat ta mig tid att fixa naglarna, awesome! Puss och kram.

2011-12-26
14:01:48

Snart till farmor och farfar
Hej! ska snart dra iväg till farmor och farfar, skriver nog när jag är där, hörs!

2011-12-25
18:58:25

Myser ner mig ännu mer i min sköna säng...
... och läser med underbar musik strömmande ur mina högtalare.

2011-12-25
18:14:37

Nya hårfärgen
Hahahahaha, visst är jag så sjukt vacker på första och andra bilden? Syns inte riktigt den exakta färgen på bilden, mitt hår är liiiite, liite ljusare och liiite rödare. Hahahah puss!

2011-12-25
17:23:29

Lilla my
Hahahhha färgar håret, och jag upptäckte just att jag ser ut som lilla my typ, just nu. Haha, ska gå och tvätta ur färgen om någon minut, resultatet får ni se senare, puss och kram!

2011-12-25
13:25:26

Gör lite nytta...
...genom att hänga och vika lite tvätt. Färgade mammas hår för en liten stund sen. Ska väl ta och slänga mig i duschen och sen fixa mig lite, ska iväg och umgås med finaste Ellis-Pellis senare idag.
Jag måste bara säga att jag älskade alla fina julklappar jag fick av mina kära släktingar och vänner tomten.

2011-12-25
02:43:44

summerfeelings
Känslan av perfektion. Sommaren var underbar. Man mådde så bra, och nu när det är över och man inser hur bra man hade det, och att det inte är så länge, då blir man nästan deprimerad. Det är konstigt hur det kan bli det där. Att något som var så bra kan få en att må så dåligt.
Känslan när man lyssnar på en låt som man en gång i tiden hade på repeat i hörlurarna, och när man väl hör den några månader efter får världens flashback och inser att den tiden är över. Finito. Slut. Man mår bra samtidigt som det känns som om hjärtat ska gå i bitar.
Det är konstigt det där. Musik. Livets bästa vän. Någon som alltid finns där. Det finns alltid den perfekta låten som stämmer in precis på den där känslan man har. Och känslan bevaras i låten, så nästa gång du lyssnar på låten minns du hur du mådde. Bra eller dåligt. Jag brukar också komma ihåg om det var soligt och grönt och varmt och sommrigt.
En låt som frambringar en massa minnen, från tider som aldrig kommer tillbaka. Men det kan vara bra. Att få ett avslut. En chans att börja om på nytt. Lägga det gamla bakom ryggen. Ta nya tag.
Det här är en sån låt som betyder otroligt mycket för mig...

2011-12-25
00:37:29

Lyckligare unge får man leta efter.


2011-12-25
00:21:48

Nya profilbilden
Buhu, har sett färdigt alla avsnitt new girl som finns ute, så jag tror att jag ska börja se Pretty little liars igen. Började med det för några månader sen, men sen tröttnade jag, men nu jäklar! Nu ska jag börja se det igen, för jag har typ inget liv. Woop woop! HAha, nä men. Jag är lite väl trött. Och julafton är officiellt över. För typ 7 minuter sen eller något. Jag hade en bra julafton. Awesome! Men nu ska jag se PLL. Puss och Kram!

2011-12-24
21:51:04

New Girl
Hej! har efter en dag med massa härligheter, bland annat träffat några släktingar, sett på kalle anka, snackat, ätit julbord, ätit godis och nötter, snackat, fikat, och öppnat julklappar, så har jag bosatt mig i mitt rum och börjat se serien New Girl. Så otroligt grym serie! I'm loving it. Ha en fortsatt underbar julafon alla där ute. God jul!

2011-12-24
00:19:35

God Jul Allesammans!
Rubriken säger allt

2011-12-23
21:00:49

Uppesittarkväll
Slaggade hos Jossan igårkväll, sen imorde klev vi upp, åt frukost, sen så fixade vi oss lite och tog bussen in till stan. Vi sprang runt där ett tag innan hon var tvungen att jobba och jag mötte upp mamma. VAr hemma och fixade och städade och chillade innan det bar av till mormor. Nu är vi här och myser, god jul på er alla!

2011-12-22
20:39:48

Pyntat julgranen, snart koka knäck
[Klicka på bilderna för att de ska bli större]
Ja, som rubriken skvallrar om har vi pyntat våran julgran, och den blev fin, tycker jag i alla fall! Hahah.
Ska koka knäck typ nu, snart komme Sosso och Cejas en stund. Sen drar vi nog hem till Cejas och sover där. Så, måste skynda mej med det nu, skriver mer senare puss och kram!

2011-12-22
17:23:28

Betygen!
Åh, är faktiskt riktigt nöjd!

Idag var vi på skolan, slutade vid 20 över tio då vi fick betygen. Jullov nudå!
Efter skolan gick jag med Mikka och Natta på dagoberts, sen kom Micci när vi satt och åt. Jag gick med dom på stan en sväng. Alla åkte hem eller var tvungen att sra någon stans, så då gick jag hem till mormor och morfar och chillade och tog en powernap innan jag klädde på mig ordentligt och drog iväg och sålde fikabröd utanför coop. Vi fick slutsåld ganska snabbt faktiskt!
Efter det var jag med Sosso och Cejas ett tag innan jag var tvungen hem. Sen senare någon gång blir det att klä granen, skoj, skoj!

2011-12-21
20:39:06

Bakning på G!
Är hemma från träningen igen, har varit det ett tag nu. Usch vad jag känner mej otränad, behöver träna upp min kondis igen. Ska gå och baka kladdmuffins som ska säljas utanför coop imorgon, så kom dit och köp fikabröd av Trångfors! Puss och kram!

2011-12-21
20:33:47

Svar på kommentar
Hm, det var något program som fanns i Google Chrome Web Store, och så gick det att ändra!

2011-12-21
15:00:02

Där ute...
... borrar dom. Det ska fixas bergvärme i detta hushåll, så just nu låter det som att tvättmaskinen har fått fnatt och låter jättehögt i hela huset, när det i själva verket är några arbetare som borrar.

2011-12-21
14:43:15

Temadag: fördomar
Hej! Försov mig imorse... Hade knappr 25 minuter på mig att göra mig i ordning. Men jag hann med det mesta i alla fall! Jag hann till och med äta frukost, inte illa. Idag var de i alla fall temadag, och temat var fördomar. Föreläsningarna jag var på var riktigt bra och intressana!
Sista dagen på skolan imorgon, känns nästan lite overkligt. Jag minns inte riktigt när vi börjar men vi ska då se klart en film vi började se för några dagar sen. Och sen så vet jag inte om det blir något mer än att få betygen. Ska ta och göra lite nytta nu, såsom att vika lite tvätt, städa upp i rummet, dammtorka osv. Puss och hej!

2011-12-20
18:23:03

Mitt nya husdjur: en drake!
Hej! Skola, sen blev det stan med Cejas, sen mötte vi upp Micci. Var med dem på stan en sväng, sen letade jag efter en julklapp till storasyster. Hittade inte det jag letade efter, så får ta och leta mera imorgon eller nå. Ska på träning om typ en timme.

På tal om drakar, jag har köpt en ny töjare, tappade ju min 4mm så jag köpte en som ser ut som en drake. Den syns här nere:

2011-12-20
07:19:58

Morning, sunshine!
Idag har vi så lång lunch, så på den tänkte jag slinka iväg och köpa min drake. Har tappat min 4 mm som jag hade tidigare, för er som inte visste. Efter skolan ska jag med Micci på stan, jag tror att hon ska leta nå julklappar.

Imorgon så är det temadag på skolan, om fördomar. Elevrådet jobbar som tokiga och jag har stora förväntningar på det här. Sen efter skolan kanske det blir att hitta på något med Finaste Pellis. Saknar dej gumman, vi måste åka till nunga-nunga snart!

2011-12-19
23:01:41

#((%/%/#jhjkhgkjhkjhgdfkj skit också!
Tusan. Har tappat min 4mm töjare.... Jag hade tappat bort ena gummiploppen till den, och då så ramlade den av. Får ha min 3mm till imrn, ska gå och köpa en 4 som ser ut som en drake, dom är SUPERDUPERMEGAJÄTTEFINA!

Dagen idag har varit skola, sen med Cejas, Alica och Becka på stan en sväng. Sen hem till Cejas vara med henne en stund. Hem och äta. Iväg til björknäs med Micci för estetprogrammets julkonsert. Träffade massa härligt folk där. Fick skjuts hem av Anton. Åsa knuffade ner mej i snön, och Åsa jag vet att du läser det här, så du kan vänta dig hämnd >:)

2011-12-19
22:56:22

Svar på kommentar
Jag tror inte det, hon sa då att hon inte kände något. Vi hade ju satt en isbit mot handen så att det skulle domna bort och jag antar att det fungerade som vi tänkt.

2011-12-18
22:03:35

tack och hej - sliten tjej
Hej! Har duschat och fixat det sista innan jag ska lägga mig och sova. 4 skoldagar kvar sen jullov, 6 dagar kvart till julafton. Alltså jag undrar. Var är all den fluffiga vita underbara snön? Här är det ett grått slaskit Boden med knappt någon snö och mindre än en vecka kvar till julafton. Usch, såhär får det inte vara. Vi hoppas på att det toksnöar några dagar, så vi får se mer snö på marken.

Matchen var sjukt jobbig. Men extremt kul! Vi förlorade med 4 -3 på sudden death, så vi tog i alla fall en poäng. Plus att laget vi spelade mot är ett div 2 lag. Matchen började vid halv sex kanske och var inte slut förrän kanske kvart i åtta. Snacka om jobbigt! Det är lite jobbigt men ändå skönt med effektiv tid. Så jag hade inte velat spela utan det. Ha en fortsatt underbar decemberkväll gott folk!

2011-12-18
15:54:13

Taggar inför match!
Har precis ätit middag, ska gå och fixa allt inför matchen när jag har skrivit klart det här. Micci drog hem för en liten stund sen. Jag har fortfarande mina sovkläder på mig, hihi. Har haft en fantastisk helg, sen väntar bara en knapp veckas "skola" och efter det är det jullov! Har 3 julklappar kvar att fixa, men jag vet vad som ska köpas så det är lugna puckar. Men nu ska jag gå och byta om och så, puss och kram!

2011-12-18
02:44:07

lila facebook, awesome eller vad?
Idag har jag spelat match, mot luleå och den förlorade vi med 4-3. Surt.
Sen så på hemvägen for vi och hämtade Micci och handlade:
Sen nu har vi hunnit med att vara hos fina Cejas med henne och underbara Sosso någon timme, ätit massa godis, druckit energidryck, piercat Micci, och nu ska det fixas en eller flera dreadlocks. Hihi, tokigt! Puss och kram!

2011-12-18
00:28:32

Färdig! obs, överkänsliga varnas.

2011-12-18
00:08:39

Piercing på G, obs överkänsliga varnas.

2011-12-17
00:26:54

Dagen idag och vad som händer i helg
Tjo! Kom hem från julfesten för ett tag sen. Har bara chillat sen dess. Idag hade jag skola till tio i ett. Sen gick jag och underbaraste Micci in till stan och kollade julklappar och fixade en till julfesten då. Sen åkte vi hem till Micci, chillade hos henne ett tag. Jag drog hem och fixade mig sen var det in till stan igen för julfest med KU. Det är lite synd att det är sista gången vi ses innan nån gång i slutet av januari :(
Imorgon bär det av mot luleå för match, sen så blir det en riktig jävla damp-skoj kväll med Micci. Tror jag också att det är match, och efter eller före den ska min fina vän Pellis få sin födelsedagspresent. P o K!

2011-12-16
17:30:44

Drar iväg på julfest,
skriver mer när jag kommer hem. Puss och kram!

2011-12-15
22:11:22

HoN, TF2, och 4mm
Bytt töjare, till en 4mm. Jag vet, jag vet. Jag har bråttom. Jag lovar att jag tänker inte köpa någon 5mm förrän det har gått minst en vecka.
Idag har jag arit på skolan, sen stan en stund med fina Natalie. Sen hem och typ bakat lussebullar, och sen har jag lirat i flera timmar. Bland annat HoN och TF2. Jag suger fortfarande. MEn jag börjar fatta lite i alla fall. Det är väl alltid ett gott tecken. Eller?
Chillar en stund nu, sen blir det att dejta John blund. Puss och Kram

2011-12-14
22:14:15

2 låtar från lucia
Mitt solo är typ precis i början, och lite avklippt sådär.


2011-12-14
19:44:43

Lirar gura....
... eller försöker i alla fall. Alltså måste bara säga, att Moa var en sjukt vacker lucia igår! Hihi. Idag försov jag mig. Hann inte äta frukost. Hade ont i halsen. Jag och Kajsa väntade på bussen i 35min. Ringde bussbolaget. Vi var tvungen att gå till lokalen. Fick skjuts av Kajsas klasskompis till skolan. Bra start på dagen! Eller så inte...
Men det blev bättre. Har kommit på att jag vill lära mig spela gitarr igen. Spelade mellan fyran och till början av åttan, men sen ledsnade jag och slutade. Men jag vill börja igen, och den här gången tänker jag lära mig själv.

2011-12-14
16:12:51

Svar på kommentar
haha, Elvira jadu, det är för att man har ju en sån bra kamera ;)

2011-12-13
23:18:13

Idag och igår
Igår så var jag på skolan, sen var det genrep inför lucian. Sen var jag på stan ett tag tror jag. Sen så drog jag till Mikaelskyrkan och plysslade lite. Sen kom Micci. Hon sov här.
Vi klev upp tidigt som f*n, fixade oss. Fick skjuts till skolan. Har lussat tre gånger idag. En för arbetslag A&B på skolan, ett för arbetslag C och ett sista på ålderdomshemmet Å-center.
Haha, något som var lite småkul var att jag sjöng ett solo, en duett med söta Jennifer och en trio med Jennifer och Emma. Stannade i stan med Micci. For och spelade ett juldrama med KU. For på träning. Kom hem, tog en långdusch och gjorde slut på allt varmvatten... Sitter och har plockat fram gitarren igen. Är nästan lite sugen på att lära mig spela igen. Blir sängen sova om någon minut eller så. Sov sött!
Ps. Skulle tro att det kanske kommer upp en video här på bloggen när vi/jag sjunger.

2011-12-13
07:39:08

13/12 = Lucia
Jag har fixat håret precis, eller ja, Micci gjorde mitt hår. Idag ska vi ha luciatåg på skolan, kommer nog bilder och så senare. Nu ska vi gå och äta frukost innan vi drar iväg till skolan. Skriver mer senare idag, puss och kram!

2011-12-11
22:05:00

hihihi tokiigt
En trött brud bjuder på dessa innan hon går och sussar kl 22.05
Bytte till 3mm ikväll, orkade inte vänta längre. Hihhihi mitt öra ääär rööött. Och Mimmii ärrrr tröööött. Haha, det rimmade ju! Nä nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Sussilull.
lika stora bilder lyckades jag inte med den här gången heller och kan man annat än älska kvallan på min webcam? </3

2011-12-11
19:46:17

Orkar inte bry mig...
Hej! Har kommit hem nu. Hade typ team-building med länslaget igår, sen duscha och packa in oss i bilar och dra iväg till luleå. Vi packade upp, käkade kvällsfika och sov i Notvikens kansli. Idag spelade vi i Lucicupen p97. Vi spelade 2 matcher lika, vann en och förlorade en. Jag gjorde ett mål. Åkte på donken, åt, åkte hem. Ska nog bara ta det lugnt nu och så. Kanske se något av mina favoritavsnitt av glee, älska! Ha det braa.
Har faktiskt tänkt att byta till min 3mm ikväll. Vi får se hur det blir med det. Puss
Måste bara säga, att det är ganska kul att spela tre personer med samma innebandyklubba samtidigt.... HAHAH jag älskar laget<3

2011-12-10
11:02:08

På repeat i mina lurar
Jag är en vampyr

2011-12-10
10:55:06

Svar på kommentar
Haha, lungt ;) jag toppade det bara, så det syns inte. Det är bara lite mjukare och fräschare nu, puss och kram!

2011-12-10
09:42:26

Uppe med tuppen
Varit vaken sen halv 8 typ. Skulle varit med på 94läns idag. Men jag kom i sista stund på att jag hade ett sista skolarbete att göra, så jag var tvungen att ställa in och skriva på svenskan istället.
Humör för stunden: Trött, Sliten, Lyckig
Micci, om du ser det här: Anmälan till Åre med KRIK börjar 28 jan, och då får vi vara riktigt snabba, för vi ska dit! Puss

2011-12-09
16:55:21

Nya töjare
Inte min dag idag heller. Har varit så förvirrad att jag knappt kunnat räkna ut 5+5... Så kan det gå, skönt att det snart är jullov då! Efter skolan gick jag med Mikka på stan en stund, härlig tjej dendär <3 Köpte mig 2 nya töjare, en 3mm och en 4mm. Ikväll blir det väl KU som vanligt. 
Svart 3mm, Rosa/röd 4mm.
Imorgon är det träningar och lagaktiviteter med läns, sen så ska vi vara med i luciacupen på söndag. Det är min helg det! Ha det bra, puss

2011-12-09
07:06:48

Plugg!
Skrev ingenting igår, men jag kan helt ärligt säga att jag hade inte tid. Hela min eftermiddag igår gick åt till att göra hemprovet som skulle skickas in idag. Gjorde klart det precis.
Igår var verkligen inte min dag. Det började med att jag försov mig, men tur som var så hade jag sovmorgon, men jag vart lika sur i alla fall. Sen så hade jag otroligt ont i huvudet och just därför ska alla skojja med mig och smäller till mig i huvudet med böcker osv.. Sen så är vårat luciatåg totaaaalt misslyckat. Men jag hoppas att det blir bättre till på tisdag. Det blir säkert bra. Man kan alltid hoppas.
Elevens val idag då. från 12-14. Hoppas att det blir en bättre dag idag än det var igår. Jag skriver mer senare! Puss och Kram

2011-12-07
22:10:29

Vera Wang
Har precis blivit färdig med min uppgift till slöjden om olika textilier och en designer. Jag skrev lite om Vera Wang, hon designar så otroligt fina brudklänningar. När jag gifter mig vill jag ha en Vera Wangklänning, dock tror jag inte att jag kommer att ha tillräckligt med pengar till det...
(Klicka för större bilder)

2011-12-07
17:28:14

Klippt mig!
Var skola idag till halv 4, sen gick jag med Natta in till stan och sen gick jag och klippte mig. Det hände inte så mycket, jag toppade det.
Idag på skolan var det No-prov. Kändes väl okej. Hade kunnat göra bättre ifrån mig. Sen så lämnade jag in min svenska uppgift. Och så mejlade jag mina tidigare arbeten till rätt mejadress.... Äntligen har dom hamnat rätt! Jag hade skrivit fel 2 gånger innan. 2 gånger! HAHAHAHA, nu är dom rätt i alla fall.
Ska gå och äta nu, men jag skriver mer senare. Jag är typ begravd i plugg....

2011-12-06
19:42:20

Bilder på min minitöjning
Hahahha lyckat att bilderna är helt olika storlekar, fintfint.

2011-12-06
15:33:39

Töjning
Har stoppat in en 2 mm i örat nu, töjningen till minst 5 mm har börjat!


2011-12-06
15:25:40

Filmtips

Gone in 60 Seconds

Gone in 60 seconds

2011-12-06
07:11:57

Vad som hänt sedan fredag
Fredag åkte jag med KU till Lycksele för innebandycup/läger.
Lördag var det fullt med matcher och finmiddag och träffa nytt folk och springa runt som pirat. Poängmässigt gick väl matcherna lite sådär, men vi hade då skitkul!
Söndag packade vi ihop och åkte hem. Sen så skulle jag och kajsa på kören, men det blev inget.
Igår var det skola, sen när jag kom hem pluggade jag massor, för vi har 2 prov och en massa annat som ska göras i veckan. Sen på kvälen var det filmkväll på skolan med alla niorna, det var någon film om första världskriget.
Nu ska jag gå och fortsätta fixa mig, vi ses!

2011-12-05
07:33:23

Länk till önskelistan igen
Här för er som inte sett den :)
Önskelistan

2011-12-02
09:06:58

@ skolan

Gissar att det här blir sista inlägget innan jag drar. Håller på att försöka få tag i hanna så att jag kan göra klart våran matte-redovisning... Det går inte speciellt bra. Menmen, vi kommer nog att kicka ass när vi redovisar, så akta er här kommer vi!


2011-12-02
06:47:48

Färdigpackat!
Äntligen!
Ska ta och hoppa i duschen om en liten sund, sen göra sig i ordning och iväg til skolan.

2011-12-01
22:59:44

Ställer larmet på 05.30
Då hinner jag dra mig en stund innan jag måsta upp och packa färdigt. Och jag ska hinna duscha också tror jag. Godnatt

2011-12-01
19:21:27

Svar till Zmon
Mitt namn på HoN är mimmijoh ;)

2011-12-01
18:34:15

Packning på G
Har som vanligt varit på skolan idag. Hände väl inte något speciellt, bara en vanlig dag. Åker ju med KU till bucklan imorgon, skoj det ska bli! Det kommer nog inte att bli speciellt bra uppdatering i helgen som ni kanske förstår.
Har inte packat en pryl, har inte ens gjort en packlista. Men det ska fixas snart!
Av Elvira L