Mimmi Johansson

2011-11-30
21:46:44

HoN
Yo, har lirat lite ett tag. Och hahhahaha vad jag suger! Haha, måste bli bättre kan jag då lungt säga! hahahah.

2011-11-30
16:43:51

-
Blä.
we♥it

2011-11-30
13:25:53

Jonas Alaska
Har lyssnat på hans album i några månader och det är otroligt bra.
Klicka HÄR

2011-11-30
10:43:04

Sjuk
Träningen igår var otroligt skoj! Den var sjukt jobbig och som vanligt är det skoj, det ska inte vara lätt ;) Ett till plus var att Sussi var och tränade oss igår.
Idag blev jag och syster hemma för ingen av oss mår särskilt bra. Jag ska nog ta och försöka plugga lite nu medan jag har chansen. Vi får se om jag mår bättre imorgon, då blir det skola i såfall. Puss
Kan man annat än älska glee?

2011-11-29
18:09:35

Tisdag
Idag var det skola, badet på idrotten idag igen, men nu var det klädsim! Haha rätt skoj, men otroligt tungt. For hem till Hanna och jobbade med matteuppgiften, vi är nästan helt klara, underbart! Har mest bara chillat sen dess. Ska på träningen som vanligt idag, skriver mer när jag är hemma från den, hejdå!

2011-11-28
21:28:03

Chill dag
Var på skolan idag, eller ja. Vi hade brandstationen sen så drog vi till lunchen, och efter det badet på idrotten. Sen så följde jag Natalie in till stan och efter det mötte jag Micci och sen drog jag hem. Har lirat ett tag nu, men ska nog snart gå och göra något vettigare.
Vi hörs!

2011-11-27
21:41:51

Hejhej!
Kom till Boden igen vid 21. Vi vann mot kiruna med 6-3. Kändes skönt, även om jag känner att jag hade kunnat göra en 10000 gånger bättre match.
Har spenderat 4 timmar med att snacka om allt och inget med ett gäng härliga brudar. Jag älskar mitt lag!
Hemma nu, och ska nog sova om en stund. Haha, klockan är knappt halv 10 och jag ska sova snart. Skönt säger jag bara!
Sen får vi se vad morgondagen bjuder på. Kraam!

2011-11-27
15:00:00

Ett till...
... tidsinställt inlägg. Hade lite tråkigt igårkväll när jag skrev det här ;) kunde inte sova för vi höll nästan på att krocka med en katt så jag hade hjärtat i halsgropen...
Men, tänkte bara säga att jag lever. Uppdaterar när jag kommer hem!
inget annat än ren kärlek ♥ ^

2011-11-27
09:00:00

Tidsinställt!
Hej hej, är förmodligen på bussen på väg till kiruna just nu. Har fixat det här inlägget så att det inte blir helt utan uppdatering idag. Det var beräknat att vi mest troligt kommer att komma tillbaka hem igen vid 20-tiden. Skriver nog efter det någon gång, puss och kram.
Ps. Önska mig lycka till idag nu.

2011-11-26
23:25:44

Klantiiig
Hehe klämde pekfingret i ytterdörren, så känner inget i det just nu, hoppas att det fixar sig till imorgon.
Har i alla fall varit med Jossan från en stund efter jag skrev inlägget tidigare. Vi har bakat, fixat oss, ätit lussebullar osv. Sen for vi till Becka och myste på.
Har larmet på 05.30. Ska till kiruna och lira lite innebandy imorgon, bussen går 07.00 från nordpoolen imorgon. Vill inte.
Ska i alla fall försöka ta och sova nu, även om mitt hjärta dunkar i 190.

2011-11-26
13:34:03

The last airbender
Det blev inte några matcher att döma, de blev inställda. Så jag och mamma for iväg och handlade.
När jag kom hem blev det städdag, och nu ser mitt rum väldigt fint ut. Samtidigt som jag har städat har jag kollat på valentine's day, nu sitter jag och ser på The last airbender. Ska fixa klart det sista i mitt rum, sen ska jag nog se Arthur. Sen får vi se vad mer som händer. Puss

2011-11-26
08:15:15

Snart till boden arenan och tjäna pengar
Drar om en timme typ, ska döma 3 innebandymatcher, hoppas att körteln inte sväller så mycket idag. Puss och Kram

2011-11-26
08:02:18

Igår
Igår var det skola, vi hade sovmorgon. Sen var det nyhetsredovisning, och den gick väl bra.
Efter skolan åkte jag och Hanna hem till henne och jobbade med matteuppgiften. Sen var det race hem och byta om och packa saker inför träningen.
Träningen var väl kanske inte den roligaste jag varit med om, vi var bara 12st.
Sen var det raka vägen till KU där jag mötte Armine, kul att hon kom och var med ett tag! Jag åkte vid 22.30 för jag har en körtel under örat som hade svullnat upp jättemycket, som gjorde attt jag fick jätteont i hela huvudet.
Sen for vi och köpte mat på Rönnbäcks, det var asgott.

2011-11-25
09:04:16

Önskelistan

Okej, har lovat mormor att skriva en önskelista, så här kommer det jag kan komma på just nu:

  • Domarkläder
  • 40" LCD tv
  • Högtalare till min dator
  • Samsung galaxy s II
  • Kläder
  • Stepin-kort
  • Väska från Lalu, mamma vet vilken
  • Epilator, som man kan byta så att det blir en rakapparat
  • Datorväska
  • Datormus till min bärbara, trådlös!
  • Locktång, tex den här, eller denna
  • Harry Potter-box (med alla 8 filmer)
  • Klasströjan
  • Presentkort på ställen där det finns smink t.ex. Parelle, Kicks, Make up store...
  • Kinect (en sorts kontroll till xbox 360)
  • Dvd-boxar med serier t.ex. Bones, CSI, NCIS, Dexter, Glee
  • Ackordbok till piano
  • The sims 3 leva livet och husdjur
  • The sims medeltiden
  • Parfymer typ den här, eller den här
  • One piece, ziperall, jumpsuit eller liknande i någon snygg färg/mönster. Tex den här, eller den här, eller den r

Det här allt jag kan komma på jus nu, men jag ska skriva hit något om jag kommer på något mer senare!


2011-11-25
08:59:07

Skridskor

Är hos mormor nu en snabbis innan vi börjar. Har skridskor på idrotten, så vi fick sovmorgon. Skönt! säger jag bara. Syster glömde sin mobil hemma, så jag har med den och ska ge den till henne när jag träffar henne när jag kommer till skolan. Senare idag blir det plugg med Hanna, träning, KU. Awesome fullt upp men det blir nog skoj i alla fall.



Åh, nån körtel precis nedanför mitt öra har svullnat upp jättemycket och den gör ont... Har bara blivit värre sen igår. Hoppas den försvinner snart.


2011-11-24
20:15:14

Elevfiket
Käkat middag för en stund sen. Nuggets blev det. Tycker inte att nuggets är goda längre. Bara mc'donalds, dom är godast i hela världen. Ny tv, asbraa! Blev en 40" LCD, nej den är inte bara min.  Den står i vardagsrummet. Men det går lika bra ändå. Superglad brud här.
Satt i elevfiket med den nu 16 år gamla Armine (GRATTIS SÖTUNGE!) i elevfiket idag, tror att vi tjänade ganska bra faktiskt!
Spanska-redovisningen gick också ganska bra. kanske lite kaos, men jag tror att det var okej i alla fall.
Haha, en fint suddig bild på kartongen ;)

2011-11-23
22:19:50

Träna var nog inte det smartaste...
Åh. Har sträckt mig... Kände redan innan träningen att jag hade ont i ryggen, men tänkte "det går att värma bort". Dumt misstag, nu är det värre än det var innan. Fy och blä, hoppas att det känns bättre imorgon på morgon.
Men det var nog värt det ändå, träningen var sjukt jobbig och ju jobbigare = ju roligare, så det var helt klart värt det. Tror jag.
Har även bestämt mig för att ha ett litet godis-fika-läsk-förbud, att bara äta sånt på en dag (i veckan), och på den dagen inte bara smälla i mig en massa skit. Nu ska det på allvar bli en förbättring för mig! Jag tror att det kommer gå bra faktiskt. Jag börjar räkna imorgon.
Plus att det ska bli tio knäböj på varje knä, tio armhävningar o.s.v varje dag. Jag ska bli nyttigare!

2011-11-23
17:34:30

Med Jossaaan
Hej hopp! Är med en fin tjej just nu, hon har hjälpt till med spanskan, eller ja, varit moraliskt stöd. Haha. Hade mästerkocken idag, och det gick jättebra! Det blev jättegott, är fortfarande mätt sen det.
Har elevfiket imorgon, plus att lucian ska röstas fram på kören och så ska jag och Sosso redovisa spanskan, för vi slapp göra det idag, för jag var på möte med våran syv.
Nu ska jag och Jossan gå och baka till imorgon. Kramar /Mimmi

2011-11-23
07:23:42

Spanskaa
God morgon! Har gjort mig i ordning nästan klart, ska jobba färdigt spanskan nu om jag hinner. Sen kanske jag kan låna en dator på skolan och göra färdigt den, åh är lite smått stressad. Sen har vi mästerkocken idag också. Men det känner jag mig inte så orolig över. Det går nog bra. Nu ska jag äta upp min andra macka, sen jobba klart. Ha det bra! /Mimmi

2011-11-22
20:57:42

Det är sjukt
Mår illa av hunger just nu. Skulle egentligen börjat laga mat till mig och mami för länge sen, men pappa for iväg och jag behöver hans hjälp. Har fördrivit tiden med att läsa boken "Fråga Alice" och det är hemskt hur något kan gå.
Har i alla fall varit hos Sosso och pluggat med henne till redovisningen imorgon. Är lite nervös faktiskt. Vi har bara gjort halva arbetet hittils typ. Men det kommer nog att gå bra, det vi har gjort hittils är jag jättenöjd med! Ska ringa mami nu och höra hur jag ska bära mig åt för att få ihop en middag,vi hörs! Puss och kram /Mimmi

2011-11-22
07:14:59

Tisdag
Jobbiga tisdag. Idag ficka jag släpa mig upp ur sängen, usch jag tycker att det är så jobbigt att kliva upp på morgonen! Håller på att fixar så att jag ser någolunda okej ut för en dag i skolan. men nu ska jag sminka mig, vi hörs!

2011-11-21
20:32:38

Drastisk förändring
Puh! Har stökat om här på bloggen ett ganska bra tag nu, blev ganska nöjd med resultatet är nöjd! Men är fortfarande kanske kommer nå småförändringar här och där. Men mitt tålamod för bloggfixning är slut för idag.
Tack Elin för att du hjälpte mig en bit på traven! Utan dig vet jag inte hur det här hade gått. Haha, hade nog bankat huvudet i en vägg eller något. Men jag tänkte bara säga tack.
Mimmi och Amanda

2011-11-21
16:48:13

Shame on me
Har fortfarande inte fixat designen, men hjärtligt välkommen alla som inte hittat hit! Haha ni får stå ut med den extremt fula designen just nu, jag lovar att inom en snar framtid kommer det att bli förbättring!
Första skoldagen idag sen min prao-tid. Skönt faktiskt. Har längtat hela prao-veckan på att skolan skulle börja igen så att man fick träffa lite folk och inte bara sitta och ha det skittråkigt. Dessvärre hade jag ganska ont i huvudet mot slutet av dagen. Vi har också kommit lite närmare slutresultatet av våran klasströja... Haha, vi har fem förslag på hur den kan se ut. Men det är något i alla fall.
Sitter just nu och försöker fixa spanskan som ska vara klar till på onsdag. Jag ska nog hålla ut med spanskan till i jul, men sen då orkar jag inte med det nå mer! Jag är så less. Spanska suger.
Ska vara med denna snygga brutta (till vänster, för er som inte fattade det) på torsdag, älskar dig <3
Bild från i somras när hon fyllde 15

2011-11-18
09:11:00

Stil
Har fortfarande inte fixat färdigt på bloggen, men jag har inte haft tid. Det första jag gjorde igår när jag kom hem var att sortera bilderna på hårddisken, och tro mig. Det tog flera timmar... Sen käkade jag middag, och efter det släng ihop lite matchgrejer, och sen iväg på match!

Vi spelade mot stil och vi förlorade matchen med 3-5. Men jag kände mig ändå inte så däppig, jag tyckte att vi gjorde en bra match i alla fall.

2011-11-17
09:01:27

PRAO
Hej, sitter just nu här på min prao, borde väl egentligen inte blogga, men tokig som jag är gör jag det i alla fall. Jag har fixat bloggen lite, men ännu är det lång ifrån klart! Men jag ska kanske fixa det idag, men vi får se. För det är ju match med innebndyn, så ja som sagt; vi får se hur det blir med det. Det som ska fixas är i alla fall läggas in en header, fixas i menyn, jag ska fixa bloggresponse och massa stuff. Det kommer att bli jättefint när det är klart! Eller det hoppas jag då i alla fall ;) Nu ska jag fortsätta med mitt, hejdå!

2011-11-16
22:00:24

Fail
Ååh. Försöker och fixar med bloggen, men jag kan då säga att jag har mycket att lära!