Mimmi Johansson

2012-03-28
22:15:06

Prommisprommis
Hejhej! Har inte skrivit på några dagar för att det har väl inte funnits något sådär jätteintressant att skriva om. Mina dagar består av skola, plugg, plugg, plugg, plugg för tillfällret. Dock hann jag ut på en joggingtur med lillasyster i måndags, hade träningsmatch igår och idag var jag ut på en långprommis med mami och storasyster. Har även hunnit vara och fixa mitt efterlängtade stepinkort.

Jag gjorde NO-nationella idag, kändes helt ok faktiskt. Men nu ska jag plugga vidare! hejsvejs!

2012-03-26
09:03:32

So-plugg
försöker verkligen få det här att bli bra, men allt jag skriver blir bara skit. Tur som är så måste det inte vara inne förrän på fredag, så jag har i alla fall några dagar på mig att fixa det här.

2012-03-25
17:58:55

That moment when you realize you dont matter at all to the person that matters the world to you
Blö skolarbetet går väl lite sisådär... fastnade vid underbara one tree hill. Ska försöka fortsätta med skolarbetet och sen får vi väl se om jag drar ut på en liten joggingtur.

2012-03-25
17:12:59

One Tree Hill

2012-03-25
11:29:51

Folkmord...
Sitter med en hel hög skolarbete som jag måste göra. Jag som hade tänkt att gå och träna en stund idag... Det kommer verkligen inte att bli av. Jag var hos hanna igår, jag hade det jätteskoj! Det var en hop fina tjejer där, härliga att umgås med. Men nu kan jag tyvärr inte uppdatera er mer, måste.... jobba.. .med... skolarbetet.....

2012-03-20
22:32:21

Bigbrothermys
+ en kopp rykande hett te och mackor. Check!

2012-03-20
22:17:55

Tisdag
Idag var det skola, bildläraren var borta så att vi fick sluta kvart i ett. Drog med Elvira, Jens, Kalle och David till stepin en sväng. Sen så gick vi och köpte lite att återhämta oss med innan jag och Jens tog bussen hem. Var hemma ett tag, pluggade åt middag och sen iväg på innebandyträning. Jag är ganska död just nu kan jag säga. Ska ta och höra med Elvira om bodybalance imorgon, men vi får se hur det blir. Imorgon blir det även kurs inför övningskörningen, awesomeeee. Peace out!

2012-03-19
21:47:27

Hos syster
Hejhej! Sitter här med Moa hemma hos henne. Vi tittar på lite tv och dricker en rykande varm kopp te. Haha, vi dricker teét, inte kopparna ;) Idag har varit en riktigt händelserik dag. Först skola, sen så gick jag och Elin och brände lite fläsk på stepin, vi mötte upp Kalle, droh hem till Elin, tog en snabbdusch, åkte till skolan kollade på film i tre timmar och sen hem och packa och nu sitter jag här.
Imorgon kaaaaanske jag går och tränar på gymmet igen, men vi får se. För jag har en hel del plugg som jag nog hellre gör bort plus att jag har innebandyträning på kvällen. Så jag tror att det blir att plugga, inte att träna.

2012-03-18
21:51:50

Watermarbling och dipdye
Hej och hå! Jag och lillasyster hade inget bättre för oss, så att vi bestämde oss för att färga topparna i mitt hår med karamellfärg igen och så har vi fixat mina naglar ascoola, yäää. Bjuder tyvärr inte på någon bild just nu för jag har annat att göööraaaaaaa. Puss och kram skumbanan.

2012-03-18
19:25:17

Stepin
Är hemkommen från ledarutbildningen en aning klokare. Har stoppat in maten i ugnen och väntar på att den ska bli färdig, jag håller på att hungra ihjäl. Imorgon börjar min gratisvecka på stepin, så jag tror att jag ska gå och träna en sväng efter skolan. Det ska bli skoj! Har inte så mycket mer att säga mer än att jag önskar er alla en fortsatt trevlig eftermiddag.

2012-03-18
14:50:37

Rubrik sökes
Men alltså vilket härligt väder! Solen skiner som aldrig förr (okej nu överdrev jag men ändå.. hihi) och mina favoritglajjor är på! Har även plockat fram mina fina skor med mördarklack och funderar på om jag ska börja använda dom nu, eller vänta någon vecka till. Snart ska jag fixa mig lite och sen så om någon timme är det ledarutbildning med massa skojjiga mäniskor. Puss och kram!

2012-03-18
11:19:31

Helt underbart besviken
Sitter här med en rad känslor som går mot varanda så att man blir helt förvirrad.
Men jag kan ta det roliga som hänt! I fredags gick jag till skolan, gjorde en del av nationella i NO. Det kändes som att det gick jättebra faktiskt! Sen följde finaste Hanna med mig hem efter skolan och hjälpte mig baka tårta. Sen var det träning och storstäding på G.
Igår så var det storstädning för hela slanten, sen match mot Luleå. Gick väl inte direkt jättbra, förlorade med 2-5.
Efter det var det bara att skynda sig hem och göra sig i ordning och fixa klart allt innan alla kom.
Sen så hade jag världens härligaste kväll med ett helt gäng fina människor. Fick en hel del fina saker. Tack ni som kom och förgyllde min helg! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på annat än att det är ledarutbildning klockan fyra. Då får vi veta om vi får vara med som ledare på något av lägrerna i sommar, jag är nästan lite nervös.
Rainbowcake FTW!

2012-03-15
20:24:05

Underbara, bästa, finaste, älskade
Alltså musik. Vad vore världen utan musik? Den livar upp min vardag rejält, och det finns alltid något för varje humör och vad man än vill lyssna på.

Här är i alla fall listan jag lyssnar på för tillfället ---->LÄNK<-----

2012-03-15
13:54:49

Inspiration inspiration
Ville till skolan idag, men jag fick inte för mamma.... Blä det suger att vara sjuk. Har roat mig med att byta till nya fina strängar på min gitarr, det var lite knepigt i början, men ett bra sätt att fördriva tid.

Ska ta och baka lite chokladmuffins om en stund, sen så måste jag plugga lite matte och spanska också.
Alltså jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Min inspiration är som bortblåst, och jag kan ju inte skriva om vad jag gör på dagarna eftersom att jag inte har något för mig...

2012-03-14
21:47:12

Klarvaken
För en stund sen höll jag på att somna med huvudet i tangentbordet, nu är det helt tvärt om jag är toltalt klarvaken. Jag som tänkt gå och sova, vila mig inför morgondag. Men nej, såklart kan jag inte sova när jag vill det. Blääää.

2012-03-14
20:25:25

Låt den rätte komma in
Hahahha klockan är åtta och jag håller på att somna, haha. Jag blir yr och det svartnar för ögonen varje gång jag ställer mig upp. Blä. Jag hoppas verkligen att jag blir frisk till imorgon.

Har suttit och sett på tv en stund då jag zappade mig in på "'Låt den rätte komma in". Och inte den kassa svenska versionen, utan "USA-verisonen - Let me in" som förövrigt är sjukt mycket bättre än den svenska. Filmerna är baserad på boken Låt den rätte komma in, jag rekomenderar boken starkt och om ni ska se någon av filmerna så se Let me in (USA's remake), som jag nämnt tidigare är den mycket bättre än den svenska Låt den rätta komma in.

2012-03-14
13:59:01

When the world has turned its back
Har upptäck att mitt hår har blivit ännu lockigare, jag vill ha det som det var förut: rakt. Men, men, det lär ju inte hända. Nog för att det är rätt fint med lockar ibland.

Jag är glaaaaad, pottermore öppnar i apriiiil!!! Hell yeah!

2012-03-14
11:41:41

Hemma och sjuk
Alltså, var så död imorse så jag var tvungen att vara hemma idag också. Igårkväll tänkte jag att jag far till skolan och gör nationella och sen åker jag hem. Men det gick verkligen inte.
Pluggar lite mer idag och hoppas på att jag blir frisk snart. Jag har ingen aning om när jag ska få göra nationella nu. Jag har panik. Hoppas att jag får göra bort det snart.
Update: Jag har börjat gilla designen, så jag tror att jag kommer att behålla den.

2012-03-13
15:29:32

Nervös
Puh! VI HAR NATIONELLA I FYSIK IMORGON!!!!!! Paniken som uppstår. Har varit hemma från skolan idag, dragits med en rejäl förkylning, usch. Men jag hoppas att det blir bättre till imorgon, för jag gör gärna mitt nationella prov samtidigt som alla andra...

Micci, vi kommer att få världens grymmaste upplevelse i Åååååååreeeee. Happyface!

2012-03-13
13:03:08

Designen..
Hm, ja, som ni kanske ser så har jag ändrat designen. Dock är det bara tillfälligt för jag är inte riktigt nöjd. (Ni som inte ser nya designen tryck F5)

2012-03-12
21:31:38

Godnatt
Har sjukt ont i huvudet, är så trött så jag vet inte vad jag ska ta mig till, det rinner ur ögonen och näsan. Jag går och lägger mig i förhoppning att eländet försvunnit till imorgon.
Längtar till sommar, dock är jag nästan överlycklig (trots den jäkla förkylningen) för jag har upptäckt att isen på vägarna börjat smälta och det betyder att min moppe snart kommer att dammas av, servas och börja användas.
Woop woop, glad cheyyy
Med kärlek - Mimmi

2012-03-12
21:00:46

Pluggaaaaar
Hejhej, har varit i stugan hela helgen, därav dålig uppdatering. Idag var det som vanligt skola. Beeptest på idrotten, gick helt ok men jag hade gärna pressat mig själv några steg till. Har suttit och sett big brother med lillasyster sen jag kom hem från skolan.HAhah fyfan aldrig någonsin skulle jag vara med i ett sånt tvprogram. HAhahahha fy tusan. Men just nu är det massvis med plugg som gäller. Hahahha skolarbeten som måste göras:
  • No, Nationella på onsdag och prov v13 eller v14
  • So, redovisning v13
  • Engelska, ska vara inne i veckan eller nästa tror jag att det var
  • Idrottsteori, prov v13 eller v14
  • Matte, prov v13 eller v14
  • Spanska, ska vara färdigt på onsdag...
Min hals mådde inte så bra efter beeptestet så jag stannade hemma från fotbollen och pluggade istället. Alltså jag längtar till de här veckorna är över och man får spendera några dagar först i jäkkvik med massa awesome folk och sen i åre med finaste Micci. Gissa om jag längtar något?

2012-03-08
22:08:13

Underbar
Hej! Hade en otroligt fin gårdag! Fick mycket fina saker av nära och kära. Tack för att fina gratulationer, gjorde ett litet försök till att svara på alla, det höll i ca 15 st sen orkade jag inte mer, men tackar!

Idag har det varit fullt upp! Skola till halv fyra, sen hem och plugga och datorn, äta, dra iväg på konfaträff kvart i sex, direkt efter det var klart till hinderbanan och en sjukt kul utefys med mitt fina lag. Haha fy tusan vad jobbigt! Har duschat och fixat mig inför kvällen, så ska ta och plugga lite till innan jag lägger mig och sover. Sov gott!
Otroligt seriöööööööööös tjej där. Självklart. inteeeeee.

2012-03-06
07:34:53

Off to school

2012-03-05
22:25:06

Knaskalas, Mimmi på kryckor
hehe eller bara en. Och nej, jag har inte gjort illa mig nu, men jag har en överansträngning i knät som vägrar gå bort. Jag har fightats med den sen i september/oktober och har bestämt mig för att avbelasta lite med en krycka och vila bort "skadan".

Första skoldagen efter lovet. Lite sliten var man allt men kändes helt ok ändå. Kom hem, chillade, bakade chokladbollar. På onsdag är det friluftsdag, ska spendera födelsedagen i skidbacken under skoltid, kan det bli bättre? Awesome. Sov så gott!

2012-03-04
19:48:52

Hihihih gissa vad?
Hahahahahhahhahahahhah satt och kollade igenom arkivet och hittade en rätt kul grej från mitten av november:

"Har även bestämt mig för att ha ett litet godis-fika-läsk-förbud, att bara äta sånt en dag (i veckan), och på den dagen inte bara smälla i mig en massa skit. Nu ska det på allvar bli en förbättring för mig! Jag tror att det kommer gå bra faktiskt. Jag börjar räkna imorgon.
Plus att det ska bli tio knäböj på varje knä, tio armhävningar o.s.v varje dag. Jag ska bli nyttigare!"
HAHHAAHAHHA gissa hur det gick med mitt nyttiga liv? Haha, just det, det gick inte alls. Höll det i kanske en vecka, om ens det, innan "det nyttigare livet" raserade. Hehe duktig man är :D

2012-03-04
19:29:14

You don't know what it feels like
Matchen igår gick awesome, 6-2 plus att vi bara hade 2 avbytare. Great teamwork säger jag bara. Blev dock hemma från Pajala idag för jag blev sjuk, men jag känner mig bättre nu och siktar på skola imorgon. Tror att jag fixar en minisammanfattning av lovet imorgon. Puss och kraaaaaam

2012-03-02
22:51:09

Nä men godnatt då
Larmet på 05.00 F*ck yeah!