Mimmi Johansson

2012-07-29
16:59:15

5 timmars jobb och donken
Min vänstra knapp på den inbyggda musen i datorn glappar som tusan, och det är grymt störande...
 
Och btw, det gick väl bra att städa men jag tänker aldrig någonsin torka 70 likadana skåp igen!
Hur som helst var det sjukt roligt att åka runt med lyften (a) vi använde den när vi skulle putsa de fönsterna som satt högre upp. Innan vi for hem från Luleå drog jag, mamma och pappa och käkade på donken.

Ska ta och ringa Lina nu och se om vi ska hitta på något, det blir chill. Kramar

2012-07-29
08:31:11

Jag lever
Var ett tag sen jag skrev, men jag har minst sagt haft fullt upp! Jag har jobbat hela den här veckan som varit, och när jag kom hem från jobbet for jag antingen på träning eller så var jag och hjälpte till med att ta in hö. Igår drog jag, mamma och Mats till Umeå en sväng för att kasta Euro Varpa Tour. Det gick asbra, vi vann och ska och kasta finalen som är i stockholm i mitten av september. Var sen på middag hos Mona och Mats innan jag drog och umgicks med fina Mikka.

Idag ska det städas! Vi har inte riktigt tjänat in alla pengarna som vi använde för att betala Gothia, så idag är sista jobbet: att städa en skola i Rutvik.

Nu ska jag gå och äta frukost, kramar!


2012-07-19
14:42:40

vinst!
Äntligen! Nu är det bara att ladda om och kötta sönder nästa match idag!

2012-07-19
11:50:49

på väg till matchen
Tagga tagga tagga

2012-07-17
14:40:14

på pendeltåget
Tjooo, fatta vad chill det här är. I söndags packade vi upp våra grejer och sen drog vi på Liseberg.

Igår klev vi upp tidigt, spelade match. Vi förlorade med 0-1 men jag är nojd med min insats. Sen drog vi in till stan och shoppade lite. På kvällen var det invigning, fett awesome säger jag bara! Träffade även en vän som jag. inte väntade mig att se, jag blev lite glatt överraskad.

Idag har vi spelat en match och den förlorade vi... nu är ett gäng från laget på väg att kolla på Björns match. Sen blir det liseberg, yä


2012-07-14
11:43:05

Packar
Panikpackar typ. Varför börjar jag aldrig packa i tid?!

Hur som helst, JAG ÅKER TILL GOTHIA IDAG. Jag kommer inte att ha med mig kameran tyvärr, men jag vill inte att den blir stulen. Jag har inte internet i telefonen heller, så det blir nog inte alls nå bra uppdatering. Men jag kanske skriver någon enstaka gång, hej så länge!

2012-07-12
17:13:02

minigolf-proffs!
Hahah, jag Lina och Cejas var och spelad minigolf idag. I början gick det åt skogen för min del, men jag tog igen mig. För Cejas vart det tvärt om, hon började på topp och slutade i botten, haha. Jag minns inte de exakta poängen men jag vann, Lina tvåa och Cejas var typ 20 poäng efter oss. Hahahah
 
Efter vi räknat poängen drog jag och Lina på stan och kikade och åt. 
 
Senare blir det träning. DET ÄR BARA 2 DAGAR KVAR TILLS VI ÅKER TILL GOTHIA! Kan knappt fatta det. Måste... börja... packa...

2012-07-11
23:40:05

Drömmer mig bort
Ser några avsnitt OTH, drömmer mig bort... från allt.
 
 
The best make up a girl can wear is a smile

2012-07-10
11:47:38

Galen

Var med Sosso, Mikka, Cejas och Lina på alder igår, sen så for jag på träning, efter den så tältade jag, Cejas och Lina i ett enmannatält på Linas studsmatta. Hahah behöver jag säga att det var trångt? Och imorse var det så grymt varmt så att en det knappt gick att andas, jag hade panik haha.

Har tagit mig hem och fixar disken, vid två ska jag träffa fina Natalie. Fram till dess kanske jag vålgästar Elina en sväng, vi får se vad som händer.

Jag längtar tills min blåa hårfärg kommer, för så fort jag har färgat min dipdye igen ska jag vara med Elvira L och leka fotomodell för en dag.

PÅ LÖRDAG ÅKER JAG PÅ GOTHIA!!!!! Kan knappt fatta det... Fan vad chill!

Jag råkade ta sönder min frälsarkrans igår, buhu.

Ha en bra dag!

Haha bilden är från när jag och Micci lagade våran egen middag, du är bäst, puss!


2012-07-08
18:11:43

I remember every word you've said
Är ute och solar blir uppäten av mygg. Har jobbat, sen drog jag hem och chillade innan Kajsa lurade med mig till stadens torg och köpte glass i det fina vädret. Efter en stunds glassätande och strosande mötte vi Cejas. Vi skulle varit med fina Katta också, men hon fick förhinder, så vi gick på stan en stund. När vi lessnade drog vi hem till mig och solade.
 
Nu har Cejas åkt hem, och jag tror att hon tog solens glada humör med sig, för den sprang och gömde sig bakom molnen och då dör de förbaskade myggen upp, och jag tror att det snart inte finns något av mig kvar.
 
 
Hahahah tänkte börja styla mitt hår såhär, vad tycks? HAHAHAHHAH

2012-07-08
09:30:30

Jobbajobba!
Igår chillade jag och tittade på ungefär en hel säsong av one tree hill och sen så var vi på middag hos några bekanta. Strax ska jag dra iväg till trångfors och jobba. Senare idag ska jag mest troligt vara med Katta. JAg hör nog av mig.
 
Ps, jag har det nya blogg.se! Så grymt mycket bättre än den tidigare versionen.

2012-07-06
11:18:18

Freestyler
Igår så var jag hemma och solade, drog till alder med kajsa en snabbis, drog in till stan och käkade på kina med Micci och hennes lillebror, gick på stan med Micci och Malin, åkte hem, käkade middag, åkte på träning, drog till ku.
Haha min hjärna är lite paj, så jag får inte ihop ett ordentligt inlägg just nu, men kanske senare!

2012-07-04
23:41:10

Man får inte skaka barn
Efter en stunds tråkande hemma frmför datorn så hängde jag med Kajsa till Elina. Väl där pysslade vi i stallet i racerfart för det var tvunget att vara klart innan några som skulle fixa en plåtning kom. Sen så när allt med myshästarna var färdigt så hjälpte jag till med plåtningen. Så otroligt skoj!
Imorgon solar jag nog först på förmiddagen(om det blir fint väder såklart!), sen vid ett nån gång drar jag till gymmet. Känns som om det var flera år sen jag var där sist!

2012-07-04
18:36:45

Du är knark
Kon hem från alder och käkade och nu sitter jag här.  Hahah inte mycket mer att säga än att det blir nog någon form av tjejkväll på fredag chill!

2012-07-04
10:56:03

Åt helvete med himlen
Hej alla snygga pigga sommarälskande vänner! Äntligen en "äkta" sommardag! Mamma kom och väckte mig vid nio, då gick jag ut och la mig och solade. Jag älskar sommaren! Jag hoppas att resten av sommaren ser ut som den här dagen, i alla fall vädret! Vid halv tre ska jag möta fina Natalie och Emma så ska vi hitta på något skoj! Puss

2012-07-03
23:09:24

Kärlekens dag
Har glömt slänga in den här tidigare, det var när jag och lillasyster sjöng på Roger och Birgits bröllop


2012-07-03
22:36:25

Wide awake
Hej flickor och pojkar! Dagen idag har jag spenderat genom att fixa hästhagar, agerat hinderpersonal, rullat hår cyklat, fikat, osv..  Imorgon ska jag träffa finaste Natalie, som jag saknat den bruden!
Eftersom jag har så dålig ordning på mina bilder, så får ni nöja er med senaste instabilden



2012-07-02
11:08:59

Luletown
Natten till idag var sista natten Fanny sov hos mig, lite sorgligt.
Snart drar vi in till luleå och shoppar några timmar innan hon möter sin vän Sofie och hänger med henne och sover sista natten av sin visit här i norrbotten.
Men nu ska jag ta och slänga mig i duschen innan vi drar iväg till luleå, puss och kram!
Haha såhär mycket känner jag för att visa mig för någon just nu (N)

2012-07-01
12:24:09

Dollarstore, yä

Tjoo!
Jag bloggar från Fannys iphone, medan hon sitter och viker sina nya trosor. Hah så jäkla onödigt, men jag tycker om dig ändå puss! Vi tänkte dra in till stan och gå på dollarstore innan vi åker och kastar varpa på grilltävlingen, men vi insåg att vi inte skulle hinna...

Haha vad söt du är gullunge!