Mimmi Johansson

2012-04-29
09:05:34

Yo, vaknade för typ en timma sen, ungarna jag satt barnvakt åt är typ uppe tokigt tidigt, haha första kommentaren jag fick när jag vaknade var: Men vad du ser sliten ut då! Hahahahha dom är för söta. Ska möta Ellen vid kyrkan en stund innan elva, vi ska och lyssna på Anton som förmodligen har kloka ord att säga.

De senaste dagarna: Fredag så var det skola, sen gick vi ett gäng på stan och köpte en present till Jens. Sen var jag med storasyster på stan ett tag, sen åkte jag hem och fixade mig, sen drog jag till Jens, haha Fanny och Felix hade fixat en överraskningsfest och han blev minst sagt överraskad!
Lördag så chillade jag, solade en stund, sen kom Mamma, Fredrik och Moa hem från IKEA, och jag trodde seriöst att jag skulle dö när de skrämmde mig. Sen så hängde jag med Moa och handlade och vi köpte jordgubbar!! Så otroligt gott! Efter det drog vi hem till henne och började bygga ihop nå möbler hon hade köpt. Efter det drog vi hem och käkade grillat, sen så for jag till mammas kusin och var barnvakt åt hans ungar.
Cred till alla er som läste inlägget.

2012-04-26
22:13:22

Ojojoj
Hejhej! Lite dålig uppdatering nu, men igår så blev det i alla fall skola, sen tränade jag armar på stepin, sen hem äta, och sen fotboll. Idag har det varit skola, åkte jag och raggade nå priser till ett lotteri på måndag, och sen så åkte jag hem, efter det på konfa, sen en timmes yogapass innan jag körde hem igen.

2012-04-24
22:23:31

Bättre sent än aldrig
Har precis blivit färdig med mitt och Elvira J's arbete om Beethoven. Har hunnit vara och lira lite innebandy med KRIK-gänget mellan plugget också. Skoj, skoj!

Imorgon har jag inte så farligt mycket skolarbete så att jag tror att jag far och tränar liiiite styrke efter skolan. Sen hem och om jag har något skolarbete så ska jag göra det, sen fotbollsträning. Låter som en helt okej onsdag i mina öron. Nu ska jag gå och duscha, kram!

2012-04-24
17:01:03

A lesson never learned
Alltså hur kan man vara sån enorm mästare på att skjuta upp saker? Hade 4 spanskauppgifter och en uppsats i musikhistora att göra till imorgon. Så ordentligt idiotiskt.

Dagen idag har varit helt ok hittils, skola, sen hem, chilla en timme eller så, plugga. Har bockat av 3 st 2,5 spanskagrejer, håller på att jobba med musikhistorian nu. Min vän Ludwig van Beethoven har sagt till mig att han vägrade kliva upp ur graven och hjälpa mig med en uppsats om hans liv. Men det kanske är bra det, han hade ju ändå inte hört mig.. hahahaha. Åh vad tråkig man blir av att plugga hahhahaha.
Puss och kraaaaam

2012-04-23
22:58:10

Kick out the epic motherf**ker
Var lite krasslig och ville inte göra det värre så jag var med Moa på ett lungt yogapass på stepin istället för fotbollsträningen, jag tror att det gjorde susen för mig. Ska ta och plugga lite sen blire sängen för min del, sov gott!

2012-04-23
16:30:06

Transparentpuder
Köpte ett puder, hade tänkt köpa det ett tag, så nu gjorde jag det äntligen! Det är ett puder utan färg, som bara mattar ner. Har snott lite av Jeffe tidigare och älskar resultatet! Det kostade lite över det jag helst betalat, men jag hade ju mitt presentkort så det var inte alls så farligt, kraam.


2012-04-23
07:12:27

Better together
Ny vecka, nya linnet. Om en sisådär 20 minuter beger jag mig mot busshållplatsen, om inte Cejas smsar, då antar jag att ajg åker moppe med henne, ha en utomordentligt härlig dag!

2012-04-22
21:48:45

Skype med en söt
Cejas den lilla knasbollen drog typ nyss, puss på henne.
Skypar nu med Micciiiiiiiii

2012-04-22
18:21:25

Twinkle twinkle little whore you're at school, not Jersey Shore. You're a slutty, orange mess PLEASE GO FIND A LONGER DRESS. Twinkle twinkle little whore, Close your legs they're not a door.
Paltkomaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

2012-04-22
17:16:52

So lets set the world on fire
Har bakat mjukkakor mellan 09-15, fyfan, har blivit en zombie. Har chillat fram till nu, ska snart käka palt med tha family och snart kommer nog fina Jossan hit. Pöss


2012-04-21
17:50:48

Några fynd
- Jacka 599:- Lindex - Linne 149:- HM - Necessär 39:- HM -

2012-04-21
09:48:50

Luleyo
Snart kommer äldsta systern Johansson och hämtar upp mig och Kajsa, vi ska dra till luleå en sväng. Jag är näst intill pank, men vi får se vad "resan" resulterar i.

Igår, en skoldag, gjorde muntliga nationella i Engelska, gick blä, men vi får se vad resultatet blir. Sen så var jag på stan en sväng innan jag knallade till stepin och mötte upp Elvira L och dansade lite zumba. Efter det var det hem och äta och duscha och sen iväg på KU. Helt okej fredag faktiskt! Haha innan jag skulle sova slog jag igång the big bang theory, och "skulle bara vila ögonen lite" hahah jag antar att ni kan gissa hur det gick!
Ha en bra dag allesammans!

2012-04-19
22:48:31

Genmanipulation
Har suttit i 2 timmar i skype med en söt tjej vid namn Elvira J och arbetat med biologin, haha vi har slängt ihop en hel rdovisning. Jag är riktigt nöjd faktiskt!

Idag Var det skola. Nationellt prov i engelska, det kändes som att det gick helt okej faktiskt. Sen var det chill och sen så slutade vi, gick med Elvira J och tränade. Sen så gick jag in till stan occh gjorde något ärende sen åkte jag hem och åt och sen iväg på konfirmandträffen. Och sen hem och jobba biologi. Haha det visste ni redan.
Men ska typ se lyxfällan nu innan jag somnar, haha vi fick det som läxa av Sara. Natti!

2012-04-18
22:43:20

You had me at 'Hello'
Idag blev det tyvärr inte att gå och sola, men for hem och fixade inför träningen och gjorde tvätten. Tränade (Alltså det gick näääästan bra på träningen idag!) och sen fick jag skjuts hem och nu har jag duschat.

När jag kom hem satt lillasyster med godis, ostkrokar och läsk och mumsade, men duktig som jag är så smakade jag inte ens. Gick och hämtade ett äpple istället! Hahaha. Btw, besöket på estet var jätteroligt. Eller ja, iaf efter lunch, puss och kram!

2012-04-17
22:04:51

Jag vet hur ont det gör när hoppet dör
Hej! Idag var det som vanligt skola, klädsim på idrotten. Efter skolan så hängde jag med hem till Elvira, sen så pluggade vi ett tag. Vid fen tog jag bussen hem, kom hem vid kvart i sex, sen så åt jag, stressbytte om inför träningen sen så kom Sosso och hämtade upp mig. Tränade, var väl inte direkt någon hårdträning, men det var väl helt ok iaf. Sen så har jag duschat och nu cillar jag bara.

Imorgon är det ingen vanlig dag, ska och besöka estet med Elvira, Natta och kanske Jeffe, sen efter det ska jag och Mikka och solaaaa. Till sist träning. blir nog en toppendag!  Pussar

2012-04-17
06:58:06

Myspys
Tjosan! Igår var det skola, sen drog jag och Mikka på stan en sväng sen till stepin. Vi var där till ca halv fem, hann träffa Lina där en sväng också. Sen drog vi hem och åt och duschade, sen så cyklade jag, Mikka och hennes tremänning hem till Cejas och myste på. Haha det var en väldigt kortfattad beskrivning av igår... Men, men. Idag har vi också idrott, men klädsim. Haha det suger också men det får jag stå ut med. Kram!

2012-04-15
21:34:21

When you try your best, but you don't succseed
ZOMFG, jag upptäckte just att man kan bli medlem på pottermore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Hahahahha jag har väntat sen augusti 2011. My gosh. YEY. HAhahah
Imorgon blir det skola, bad på idrotten. Blääääääääää. Sendrar jag på stepin med Mikka en stund, vi kanske går när Lina slutat så hon kan hänga med oss, vi får se hur det blir. Pussar och kramisar

2012-04-15
20:45:47

Keep calm and carry on
Sitter i ett helt nystädat rum. Så otroligt skönt! HAr inte bloggat på länge för mamma och pappa tvingade med mig till stugan och sen så kom jag inte hem förrän imorse. Har hunnit vara och handla lite, vara på ett två timmars fyspass med laget, tagit en lååång varm dusch, städat tills jag trodde jag skulle svimma och suttit lite vid datorn.

Ska nog snart ta och jobba lite spanska i guess, har tre arbeten som jag knappt börjat på som skulle vara färdiga för en långlång tid sedan. Blö.
Bjuder på den i brist på annat

2012-04-13
10:52:24

Sorry, I'm allergic to bullshit...
Hejhej! Jag vaknade för någon timma sen, har fördrivit lite tid framför datorn och jag tänkte nu dra till stepin en sväng. Lina skule med men eftersom jag inte får tag i henne tror jag att jag frågar om någon annan vill hänga med. Det är så tråkigt att träna själv.

2012-04-12
22:42:19

Slutkörd efter träningen, nyduschad, en rykande varm kopp te, new girl, glee och pretty litte liars....
..... och min torsdagskväll är komplett!

2012-04-12
18:41:47

Redo för säsongens första fotbollsträning!

2012-04-12
16:39:49

Marängsmet
Jag och lillasyster håller på att grädda maränger, hittils smakar dom asgott! Jag och syster har typ varit barnvakt till grannarna hela dagen. Åh så söta dom är!

2012-04-11
20:19:55

Någonting jag trodde att jag ALDRIG NÅGONSIN skulle göra i hela mitt liv
Hahahahhahahha jag har skaffat ett WoW-konto! hahah alltså jag har varit så anti WoW så jag vet inte vad, men på senaste tiden har min hjärna blivit en aning defekt så.. hahahhaha vi får se vart det här leder...