Mimmi Johansson

2012-01-31
21:19:25

Lies will lock you up, the only key will be the truth
Hehe, igår var det som vanligt skola, sen så följde jag Cejas ut med hunden. När vi varit ute ett tag och jag förfrusit mina tår för länge sen bestämde vi oss för att fara och våldgästa Sosso, så det var vad som hände. Haha, tur att hennes hundar var ute annars hade dom nog ätit upp oss.

Sen idag var jag på skolan som vanligt, och vi fick sluta vid halv ett. Dessvärre gick inte min buss förrän 2, så jag och Snuffy/Nisse stannade kvar och försökte jobba lite med mateläxan, jag kan ju inte säga att det gick så värst jättebra, haha.
Sen jag kom hem har jag bara gjort en sjut massa nytta. har ett fint rum nu iaf! :D

2012-01-29
22:17:21

Glömde säga tidigare...
...Att jag är anmäld till Snow Camp Åre! Så sjukt jäkla roligt jag kommer att ha det i påsk säger jag bara! Hoppas bara att fina Micci också ska med, så blir det exta skoj, puss.

2012-01-29
22:12:53

I don't know what to feel anymore
Söndag och helgen har varit härlig, skoter, mys vid elden, Nikita och massa härliga människor. Det är lite synd att den är slut. Jag har dessvärre lite plugg som måste göras innan imorgon, men det löser sig, jag behöver inte direkt jobba ihjäl mig.

Nu ska jag plugga vidare, ha en fortsatt fin kväll alla underbara.

2012-01-27
17:07:08

Igår och idag, imorgon och på söndag.
Igår så for jag hem, chillade, åt, drog och på de nya konfirmandernas första träff, sen så kom jag hem, pluggade och chillade. Idag var det skola, gick till stan med Jens, mötte pappa, handlade, åkte hem, har nu packat och chillat. Senare blir det att dra sig mot stugan. Är där till på söndag, så det kommer inte att vara så bra updatering på någon dag, puss och hej, leverpastej!

2012-01-26
09:14:00

FrågaFrågaFråga
Hm, som ni kanske ser har jag fixat en blogresponse. Så det är bara att börja ställa frågor, jag lovar, det är inte förbjudet. Hihi.

2012-01-24
17:42:46

Svalkar vinden
Det finns en annan sida, det finns någonting jag aldrig ser
men jag vill inte veta vad, för därifrån syns längtan mer.
men om jag tar mig ifrån en sviken dröm och hit igen
så kanske jag kan känna meningen med tystnaden.

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina tankar

har fått glovord och mordord piska o morot
ångest och oro som jag vore av stål och glas, borde gå men stannar kvar.
jag har lovat och glömt, förlåtit fördömt, försent för å ångra men tid nog
att tänka om och leva med det.

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina tankar

jag saknar det som inte finns och sprider ut mig själv i vinden
bara du kan bära det som gör så ont i mina ögon. vi har något stort
på gång, så länge ingen bryr sig om vilka höjder vi kan nå
på vilken sida som vi står.

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina tankar

2012-01-24
16:47:20

Unstoppable
Igår, jag var på skolan, gick med Lina och Cejas, gick och fikade med dom, sprang runt på stan med Lina och Oskar, åkte hem, åt, drog till pagla med Lina, Cejas, Oskar, Alva och Fanny. Hade en toppendag igår. Eller ja, mitt huvud var inte riktigt med på något på  hela dagen, men annars så var det en av de bättre dagarna. Hehe, jag Cejas och Lina hoppade typ 2/3 meter en gång.... oops.

Idag försov jag mig, sen så var det skola, tog bussen hem, chillade, åt och nu sitter jag här. Sen blir det träning. Skojskoj.

2012-01-23
10:17:46

På skolan
Håller på och jobbar med författarporträttet, det går väl sådär. Menmen, igår gick i alla fall bra. Tror jag, haha. MEn nu ska jag jobba vidare, hejsvejs!

2012-01-22
10:55:54

Förnuft, check! Domarkläder, check! Visselpipa, check!
Åh, jag blir bara nervösare för var minut som går. Ska ju döma idag. Jag ska snart gå och fixa resten av mina grejer, för att sen dra mig mot träffis. Blö, va det är obehagligt att vara nervös. Nog för att det är asskoj att döma, det är inte det, och sen att man tjänar några hundringar på bara bara några få matcher sitter ju inte heller helt fel, men grejen är den att jag ska döma ensam. Det finns ingen andradomare. Åh, jag tror jag svimmar snart.
Jaja, ni lär väl se snare om jag överlever dagen, puss och kram!

2012-01-22
01:28:41

Fredag, lördag
Hejhej! Åh, det blev inte riktigt som jag tänkt det, men jag bloggade inget igår.
Igår var jag i alla fall på skolan, sen gicka jag på stan rätt länge. Köpte bland annat en present till Micci, GRATTIS ÄLSKADE UNGE ^^, som fyller år idag. Sen en stund inna jag skulle hem stötte jag på Ellen, vi trallade på som vanligt och jag följde med hem till henne. Vi gick och köpte oss mat från frasses innan vi drog oss vidare mot Björknäsgymnasiet och rockkonserten.
Väl där mötte vi upp Elvira J. När det väl hade börjat kom vi ganska bra överens att Elvira och Ellen inte gillar min musiksmak. Haha älskade ungar. I pausen gick vi, för jag och Ellispellis skulle på på KU och Elvira skulle till Pingst.
Hade det super som alltid på KU. Sen när jag kom hem, hade min dator råkat bli kvar hos syster, så då blev det tyvärr ingen update.
Idag vaknade jag, fixade mig lite, for in till stan och fixade några ärenden med syster, mami och papi innan dom skjutsade mig till Nisse. Var hos han och chillade några timmar innan jag for till syster och åt gomiddag.
Drog sedan vidare till Micci och hade världens härligaste kväll med ett gäng fina tjejor. Grattis än en gång pussgurka<3 Åg, vi såg paranormal activity 3, och jag satt och garvade när det var som läskigast, jag trodde nästan att jag skulle få en hjärtattack, inte för att jag skrek eller blev rädd, utan för att jag garvade så mycket! Mimmi i ett nötskal, oh ja!
Sen nu är jag hemma och håller på att fixa en massa, för jag måste typ formatera om min dator. Puss på mig själv för att jag är så extremt bra på datorer. NOOT. Vi hörs alla snygga! Puss
Ps. Måste bara säga att jag är överlycklig, för min SM-hood har kommit. Kärlek till den!

2012-01-19
20:25:00

Hos syster
Har nog bosatt mig hos syster i några dagar när henneds sambo är i Norge och jobbar. Det blir skoj :D

2012-01-19
15:33:48

Finns i sjön
Fy skäms Mimmi! Oops, har inte bloggat på lååång låång tid. Men det är det ändring på nu!
Under tiden jag har varit oaktiv har det hänt en massa skoj, bland annat har jag spelat match, krossade Kiruna med 17-6, har varit med en saknad Elvira L, har varit på Kattas födelsedagsparty, besökt 3 program på björknäs, sen har det hänt en massa mer, men just nu står det stilla i mitt huvud.
Har även blivit sjuk... Det är väl mindre roligt. Men ska se till att bli frisk till imorgon så att jag inte missar så mycket i skolan. Puss

2012-01-11
23:10:57

Hjärnsläpp säger jag bara
Har helt glömt att blogga! Idag på skolan har det varit ganska hektiskt, nästan i alla fall. Hehe. Har redan typ 3 läxor som ska vara klara snartsnartsnart. Sen efter skolan gick jag och Micci in till stan och så köpte jag en födelsedagspresent till fina Katta, som kommer att få den på fredag.

Efter det tog Micci bussen hem, och jag strosade vidare mot mitt tillfälliga boende här hos mormor. Chillade och såg Nikita innan jag drog iväg och var funktionär på div 2 matchen. Boden blev krossade, 7-2 till Notviken.
Nu har jag chillat med min älskade gitarr en stnd och sen ska jag nog slå igång ett avsnitt Nikita till innan jag kryper ner i den mysiga sängen och får mig lite välbehövd sömn. Godnatt folket!

2012-01-10
22:32:51

Just last the year
Idag har jag varit på skolan, första dagen efter lovet. Haha är redan less. Vill inte. Men, bara en termin kvar på läsåret, så då får man väl stå ut. Efter skolan for jag hem och chillade, såg lite Nikita, sen var det bara att packa för några dagars boende hos mormor. Har precis klivit ur duschen, har varit på träning tidigare. Älska träning <3
Ska ta och hoppa i sängen och ladda för en skoldag till, en dag i sänder bockar vi av dom till denna termin är slut.

2012-01-10
12:16:08

På skolan, film och boktips
Sitter och letar lite fakta om Stephenie Meyer, för er som inte vet vem hon är så är det författaren till Twilight-serien och boken "Genom dina ögon". Åh, ni borde verkligen läsa genom dina ögon, den är extremt bra.

Jag satt och klickade runt och hamnade till slut på imdb.com, och hittade trailern till hungerspelen. Fy tusan vad jag vill att de ska komma på bio NU så att man kan se om den är lika bra som boken.

Böcker ni borde läsa: The host (Genom dina ögon) av Stephenie Meyer och Hungerspelen-serien av Suzanne Collins.

Filmer ni borde se: The host (genom dina ögon), The hunger games (hungerspelen). Haha, ingen av dom har kommit ut än, men ni borde se dom när dom kommer.

Hahahhaha ja, det är samma som böckerna, men jag lovar att böckerna är extremt jävla braaaaaa.
MEn ska jobba vidare nu, puss och kram.



2012-01-09
21:49:23

Tears dont mean you're losing, just be true to who you are
Har varit och firat mormors 65årsdag idag, även om hon fyllde år igår. Vi var ju på väg hem då, så det var lite svårt att uppvakta henne. Så var där ikväll en stund och hade det mysigt. Hon fick en digitalkamera av oss i familjen Johanssson.
Från imorgon till på fredag kommer vi nog att bo hos mormor, för att vi håller ju på att fixa bergvärme, och då sa ska dom koppla in något tjafs, och då måste dom stänga av både vattnet och elen, så därför flyttar vi ut i några dagar.
Jag kommer självklart att fortsätta blogga, jag tar med mig datorn hem till henne såklart!
Just nu är jag ganska lycklig, har gjort mycket nice idag, tex köpt mig en 5mm töjareeee!!!! Har en svart tunnel just nu, men jag ville egentligen ha en färgad spiral, men det enda som fanns var en svart eller guldig tunnel, så då fick det bli den svarta.
Imorgon ska jag nog också vara med en efterlängtad Elvira L <3 Någon dag i veckan blir det nog också att träffa underbaraste Lina<3

2012-01-09
15:45:20

The bitch is back!
Tjatja! Hemma igen, rik på massa nya erfarenheter. Måste bara berätta att mitt balanssinne är helt satt ur spel efter nästan 20 timmars tågresa, så det gungar när jag står på fast mark, helknas.
Åh vilken rolig och extremt lärorik resa. Och alla lagen! Så otroligt bra, det är så kul att titta på lag som är så oerhört duktiga! i flickserien åkte stockholm hem med ett stort leende, finalvinsten och en enorm buckla i handen. Grattis till dom! På pojksidan var det Östergötland som praktiskt taget studsade av glädje när slutsignalen ringde och de ledde med 5-0 i finalen. Tyvärr var vi inte tillräckligt bra för att ta oss vidare från gruppspelet, men jag hade lika roligt för det.
Här hemma sitter det en slutkörd tjej som försöker komma på något vettigt att skriva, men kan inte riktigt samla tankarna, de flyger runt som gräshoppor med extremt mycket överskottsenergi. Haha. Ni får nöja er med den sammanfattningen så länge, jag kommer nog att ta mig tid att skriva lite mer om resan senare, vi hörs!

2012-01-04
11:23:21

PackaPackaPackaPackaPackaPackaPackaPacka
Hejhej, som ni kanske förstår så packar jag som en tok. Her massor att hinna med och jag ska med bussen in till stan, den som går 12.40 och jag har typ 100000000000 saker kvar att göra.
Känner mig motsatesen till fin just nu, så ni får nöja er med att titta på en bild från november. Puss och kram!

2012-01-04
00:01:28

Karlstad
Var i pagla till ca 15, sen så for jag hem och fixade mig. Sen bar det av till middag hos familjen Rova. Kom hem vid elva och nu ser jag på några avsnitt Nikita, ocn sen ska jag ta mig en välbehövd natts sömn innan jag kliver upp imorgon och har typ 1000030340500040504 saker på listan att göra innan jag åker. Puss

'

2012-01-03
12:07:11

Paglaa
Drar med kusinerna, Kajsa och David till pagla om en liten stund. Jag kommer nog att ta det ganska lungt eftersom att jag inte vill göra illa mig inför imorgon då jag och länslaget drar till Karlstad och lirar innebandy SM. Puuss

2012-01-02
23:53:06

Pagla imorgon
Ska se ett avsnitt nikita till innan jag kryper ner i sängen med Kajsa och Amanda och vilar upp mig inför morgondagens bestyr. Godnatt alla glada, alla ledsna och alla som inte riktigt vet vad dom är på för humör!

2012-01-02
21:56:10

Kusin-vitamin
tänkte på att meddela att nej, jag är inte död. Jag har inte uppdaterat på 2 dagar för att mitt internet har inte fungerat som det ska. Det enda man kunde göra var arr vara inne på skype. Jag har då haft 2 helt underbara dagar.
Nu har mina älskade kusoner kommit hit från Stockholm.
Idag var vi och besökte badhuset, vi var, jag, Minna, Kajsa, David, Lukas och Amanda. Sen kl 15 så var jag på coop och skulle inventera. Alltså shit! när jag åkte hem vid halv nio höll jag på att svimma på grund av alla siffror som flygit genom mitt huvud under eftermiddagen. Jag ska slagga hos mormor med Kajsa och Amanda inatt. Lukas sover nog hos David. Imorgon blir det Pagla med hela gänget. Skojskoj! Puss och kram.
Cred till den knasapan som orkade ta sig igenom hela det här låååånga inlägget, pusshejs!