Mimmi Johansson

2011-12-25
02:43:44

summerfeelings
Känslan av perfektion. Sommaren var underbar. Man mådde så bra, och nu när det är över och man inser hur bra man hade det, och att det inte är så länge, då blir man nästan deprimerad. Det är konstigt hur det kan bli det där. Att något som var så bra kan få en att må så dåligt.
Känslan när man lyssnar på en låt som man en gång i tiden hade på repeat i hörlurarna, och när man väl hör den några månader efter får världens flashback och inser att den tiden är över. Finito. Slut. Man mår bra samtidigt som det känns som om hjärtat ska gå i bitar.
Det är konstigt det där. Musik. Livets bästa vän. Någon som alltid finns där. Det finns alltid den perfekta låten som stämmer in precis på den där känslan man har. Och känslan bevaras i låten, så nästa gång du lyssnar på låten minns du hur du mådde. Bra eller dåligt. Jag brukar också komma ihåg om det var soligt och grönt och varmt och sommrigt.
En låt som frambringar en massa minnen, från tider som aldrig kommer tillbaka. Men det kan vara bra. Att få ett avslut. En chans att börja om på nytt. Lägga det gamla bakom ryggen. Ta nya tag.
Det här är en sån låt som betyder otroligt mycket för mig...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: